Jump to content

ASUS 6600GT pipelines

PainkiLer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα.

Θελω να της κανω overclock και δεν ξερω ακριβως πως γινεται,με τα pipelines κ.λ.π..Εχει ενα προγραμμα η καρτα αλλα μου φαινεται "λιγο".Για μορφωστε με!

η 6600gt δεν ξεκλειδωνει pipelines γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν για να ξεκλειδωσουν. Τωρα για να αυξησεις τις συχνοτητες του πυρηνα και της μνημης κατεβασε το riva tuner

Εγώ έχω μια ASUS 6600gt και την έχω υπερχρονίσει για να δω αν θα βελτιωθεί (μπα...).

Χρησιμοποίησα το Riva Tuner και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μπορείς να το κατεβάσεις και από εδώ:

http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=737&file=13&evp=c06b74d96584231b751c5f664e0110f7

Τι ακριβως ειναι τα pipelines;Και ποια η λειτουργια τους;Ετσι πληροφοριακα...

Το riva tuner το εχω.Τι πειραζω εκαι μεσα;... Απλα ανεβαζω τους χρονισμους των "ρολογιων";

Οχι φιλε..Την ιδια καρτα εχουμε για αυτο σου λεω..

Βαλε οτιδιποτε drivers πριν τους 9χχχ.

Μετα τους 90χχ,τουλαχιστον σε εμενα, οταν παω τον πυρηνα πανω απο 410 και μνημες πανω απο 1140 κολλαει το συμπαν ολοκληρο...ενω πριν γτανω 441/1204.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.