Jump to content

ολα τελεια...!!!

shylock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά κάνω ένα post για να σας πω ότι τελικά δούλεψε η 7950gt με ένα απλό τροφοδοτικό 400w. εχω ένα easy-cool (ούτε η μάνα του δεν το ξέρει ) 2 dvd-roms/2 hdd ο ένας είναι σατα και 2 ανεμιστηράκια στο κουτί και παίζει μια χαρά η κάρτα γραφικών όλα full σε oblivion 1024 ανάλυση και δεν κολλάει καθόλου ούτε μέσα ούτε έχω παρόλο που λέει το tom`s hardware 18 frames.τώρα παίζω το fear όλα full πάντα ίδια ανάλυση και πάλι δεν κολάει. το μονο μου πρόβλημα μου είναι ότι έχει πολύ ωραία γραφικά και τρομάζω επάνω μου με τα φαντάσματα

P.Σ το βραδυ δεν το παίζω καθόλου αυτό το παιχνίδι

Μα ποτε δεν θα κολλησει ενα game.Το οτι πας να παιξεις ενα παιχνιδι στο οποιο εχεις κατω απο 30 fps εννοειται οτι ειναι "unplayable".

παιδιά κάνω ένα post για να σας πω ότι τελικά δούλεψε η 7950gt με ένα απλό τροφοδοτικό 400w.exw ένα easy-cool (ούτε η μάνα του δεν το ξέρει ) 2 dvd-roms/2 hdd ο ένας είναι σατα και 2 ανεμιστηράκια στο κουτί και παίζει μια χαρά η κάρτα γραφικών όλα full σε oblivion 1024 ανάλυση και δεν κολλάει καθόλου ούτε μέσα ούτε έχω παρόλο που λέει το tom`σ hardware 18 frames.τώρα παίζω το fear όλα full πάντα ίδια ανάλυση και πάλι δεν kolaei.to μονο μου πρόβλημα μου είναι ότι έχει πολύ ωραία γραφικά και τρομάζω επάνω μου με τα φαντάσματα

P.Σ το βραδυ δεν το παίζω καθόλου αυτό το παιχνίδι

Προσεχε μην σου κολλησει καμια μερα τελειως , και δεν βλεπεις τιποτα!Αλλαξε τροφοδοτικο για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο!

όταν έβαλα στο no-name psu μου την 1800xl δούλευε "άψογα"

Μετά απο 1 μήνα άρχισε τα κόλπα και μετά απο 2 εβδομάδες ΕΤΕΛΙΩΣΕ!!!

Ευτυχώς δεν πήρε μαζί του τπτ.... Είναι κρίμα να χάσεις κάτι απο το pc σου και να φταίει το psu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.