Jump to content

Αγορά νέου DVD Recorder - ποιός είναι ο πιο ποιοτικός εγγραφέας;

vgiozo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αποφάσισα να αντικαταστήσω μάλλον το Nec 3540A γιατί δείχνει έντονα σημάδια κούρασης...

...όποτε βάζω μέσα dvd μού βγάζει πολλά λάθη στην προβολή συμβάντων (bad block) και έχει προκαλέσει μέχρι και επανεκκίνηση...(στην εγγραφή, ωστόσο, δεν έχει φανεί κάποια ανάλογη "πτώση" επιδόσεων)...

...έχει τύχει μερικά να μην τα διαβάζει κι όλας...εννοω από τα καινουρια dvd...(μήπως έχει αλλάξει καθόλου η τεχνολογία; )

Οπότε, ποιό νέο οπτικό μέσο να προτιμήσω;

Υπάρχει κάποιο ανάλογο του λίγο παλαιο΄τερου Benq με τη πολύ καλή συμβατότητα και ποιότητα εγγραφής του στα νεότερα μοντέλα;

μου αρέσει η ιδέα των SAta DVDR, αλλά η τιμούλα του τσουζει λίγο...

...δεν έθεσα βέβαια όριο τιμής, ζήτησα την υπόδειξη του καλύτερου...

...οπότε δεκτή η πρόταση...μακάρι να υπήρχαν και περισσότερες συσκευές κι άλλων εταιρειών σε sata...

Πάρε το πιο φτηνό.... Δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά απο τα ποιοτικά παρά μόνο δσστην ταχύτητα εγγραφής cdr...

Ο αδερφός μου έχει sony που έχω ακούσει τα χειρότερα κι εγώ έχω νεκ που έχω ακούσει τα καλύτερα.

ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ

Δλδ από άποψη γενικής συμβατότητας, ποιοτικής εγγραφής - έστω και σε σημεία - γρήγορης ανάγνωσης κτλ είναι πλέον όλα τόσο κοντά;

Θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο είναι αλήθεια...

Το φετίχ μου εμένα είναι τα slot-in, αλλά μάλλον έχουν χαθεί απο τις 5,25 εκδόσεις...(απ' ό,τι έχει πάρει το μάτι μου, τοποθετούνται σε ακριβότερα μοντέλα φορητών...)

Αντιστρόφως, δεν υπάρχει κάποιο, που να έχει δώσει άσχημα "δείγματα γραφής" και το οποιο/α πρέπει να αποφύγω;

Για τα lg γενικά ακούω καλά λόγια, οπότε ίσως στραφώ προς τα κεί (έχω μια συμπάθεια στην εταιρεία απο τότε που είχα την Lg Flatron 775FT)

Κοίτα, τα Asus είναι φτηνά και καλά. Απλά αν γράφεις πολλά cd κοίτα πλέον να πάρεις κάποιο που να έχει και ψηλή ταχύτητα εγγραφής γιατί σε dvdr έχουν πλέον όλα την ίδια περίπου ταχύτητα...

Plextor. Όταν τα άλλα σταματούν το plextor συνεχίζει. Επειδή γράφω πολλά DVD έχω βαρεθεί κάθε τοσο rma κλπ κλπ. Πήρα plextor sata dvdr και ησύχασα...

μια που και γω θελω ένα recorder αμεσα (δλδ μεχρι το πρωι πρέπει να το εχω παραγγείλει)

Κατα 90% θα πάρω το 4167 της LG που δίνει το πλαίσιο στα 37€

Στο CDfreaks έχει πολύ καλές κριτικές γι αυτό.

Αν δε σε νοιάζει το lightscribe (όπως εμένα) είναι η τέλεια επιλογή. Kαι αφησε τους Plextorαδες να κάνουν raid 0 με τα ρηκόρντερ τους... :):p

Εχω το εξωτερικο lg της υπογραφης μου απο τον Ιουλιο.. Δεν εχει καψει dvd!! :098: Για μενα ειναι κορυφαιο μοντελο, εχει βγει σκυλι μεχρι τωρα, πολυ καλες ταχυτητες, αθορυβο, ευχρηστο κ ομορφο, αν καει ο υπολογιστης σου αυτο σαν εξωτερικο δεν καιγεται (ειμαι καντεμης με μεγαλη ιστορια :022: ) κ υποστηριζει κ lightscribe, οπως ειπε κ ο φιλος vadergr. Το ειχα παρει 90 ευρω, τωρα εχει πεσει πολυ η τιμη του. Ειναι πολυ καλη αγορα κ αρκετα συμφερουσα πλεον.. :023:

εγώ είχα ένα S(K)ONY μέχρι που παρέδωσε πνέυμα στα χέρια μου...ήταν 4Χ και το είχα πάρει τότε €125...αλλά μετά πήρα ένα NEC3540 (€44 τελική)και βρήκα την ησυχία μου !! καθότι τα DVD-RW μου δουλέυουν με ρυθμούς σκλάβων 30 ώρες το 24ωρο και καταλαβαίνετε...τα plextor από τότε που σταματήσανε τα SCSI γίνανε MBPLEXTOR (κοινώς μπλέκεις άσχημα) ...οπότε NEC και από μένα!

Παντως αξίζει τα λεφτά του. Εδω και λιγες μερες που το χω, εγραψε πανω απο 40 CD/DVD το καημενουλι και δεν εβγαλε κιχ.

To προτείνω ανεπιφύλακτα. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.