fantacid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Ξερετε καποιο καλο κ γρηγορο τροπο(προγραμμα) να μετατρεψω τα .wma σε .mp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 http://www.wma-mp3.com/ Δέν το έχω δοκιμάσει όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Ιανουάριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 To player που εχουν ολες οι audigy μαζι στο cdακι τους. Creative media player (σχεδον σιγουρος). (Ειναι free download-στο drivers) Το χρησιμοποιει ενας σχετικα ασχετος φιλος μου για αυτην ακριβως την δουλεια,αν και μπορει να κανει πολλα περισσοτερα(mp3 απο ραδιοφωνο).Sorry αλλα αγω δεν το εχω δοκιμασει ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 <<dBpowerAMP>>! παρα πολυ καλο και αξιοπιστο!εγω ολα μου τα mp3 με αυτο τα εχω κανει!επισης ειναι και παρα πολυ ευκολο στη χρηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ’λλη μια ψήφος για το dBpowerAMP. Δοκίμασα τα πάντα και κατέληξα σ' αυτό το πολύ καλό εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis ’λλη μια ψήφος για το dBpowerAMP. Δοκίμασα τα πάντα και κατέληξα σ' αυτό το πολύ καλό εργαλείο. Και εγλω αυτο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια άλλα κάνει απο wma σε Mp3:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 15:31] Και εγλω αυτο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια άλλα κάνει απο wma σε Mp3:blink: Ναι με αυτό το codec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawler Και εγλω αυτο χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια άλλα κάνει απο wma σε Mp3:blink: ρωτας? και βεβαια!κατεβαζεις codec και εισαι αρχοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αυτα είναι Thank's guysΟσο ζείς μαθαίνεις Ανέβηκε περισσότερο στην εκτίμηση μου τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 :) ;) :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Βασικά και το iTunes πρέπει να κάνει την ίδια δουλεια.Γιατί αυτές τις ,έρες που το έβαλα επειδή είχα κάτι wma μου τα έκανε mp3 για να τα βάλει στην library Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Φεβρουάριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Να έχεις υπόψην σου βέβαια ότι transcoding σημαίνει και απώλεια ποιότητας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από zavaras [03-02-2005 21:13] Να έχεις υπόψην σου βέβαια ότι transcoding σημαίνει και απώλεια ποιότητας... πάρα πολυ σωστός:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.