Jump to content

ασυρματα ποντικια-πληκτρολογια

sundance

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας!δεν ξερω που αλλου να βαλω αυτο το θεμα...

λεω να παρω ποντικι-πληκτρολογιο αλλα δεν ξερω αν αξιζει να παρω ασυρματα...

ποσο διαρκουν περιπου οι μπαταριες?πιστευετε αξιζει ή να παρω ενσυρματα?:104:

Χαλαρά ασύρματα. Εμένα μου κρατάει 2,5 μήνες πάνω κάτω. Επίσης έχει ποντίκια με βάση που φορτίζουν ή αλλιώς μπορείς να πάρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες να ξεμπερδέυεις

συνεχιζοντας το θεμα του φιλου και επειδη ενδιαφερομαι για την αγορα δυο ασυρματων mouse για laptop τι θα μου προτεινατε?

30/40 ευρω περιπου...

Θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση ρε παιδιά αλλα το έχω απορία εδώ και πολύ καιρό ...

Εάν σε έναν επαγγελματικό χώρο υπάρχουν 5 PC στη σειρά το ένα διπλα στο άλλο, και έχουν όλα mouse και keyboard ασύρματα ... Υπάρχει περίπτωση το ένα να επηρεάζει το άλλο ?

Δηλαδή για παράδειγμα να μετακινώ το mouse του PC1 και μετακινείται ο cursor του PC2 ? :105:

ρε παιδες, θελω και εγω να παρω ασυρματο ποντικι αλλα ειναι πανακριβα τα γαμι...δια. μαρεσει της microsoft το Laser 6000 αλλα δεν εχει επαναφορτιζομενη βαση. ενα αλλο που εχω μπανισει ειναι το ΜΧ1000 Laser της logitech. να σκασω ομως τοσα λεφτα για ποντικι? θα μου πεις, οι υπολογιστες ειναι η καυ...λα μας κ αξιζει να εχουμε κατι ομοφο στο γραφειο μας, αλλα 80 ευρω ενας αρουραιος???

(για πληκτρολογιο δεν ειπα γιατι εκει εσκασα 30 εουρος κ πηρα το microsoft digital keyboard pro)

neptune ολα μπορουν να συμβουν σε αυτον το κοσμο (εδω μας κερδισε 1-0 ο βαζελος :074:) αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο.

manolis τι ποντικι πηρες ρε man? μου το εγκρινεις το laser 6000 και ας μην εχει επαναφορτιζομενη βαση :105: ? εχει αρχισει κ μου σπαει τα νευρα το καλωδιο του τυφλοποντικα οταν παιζω wow κ αλλα games.

καμια προταση βρε παιδια?να μην παραγγειλω οτι οτι και πανε στραφι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.