netcrawler Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Λοιπόν παιδιά έτσι έχει το πράγμα.... Πάω και αγοράζω απο πλαίσιο μια Chaintech 7NJL6 Summit ένα Sempron 2800+ και 512Mb Ram Ερχομαι σπίτι όλος χαρά και πανυγήρια τα βάζω πάνω βάζω τα 2 Δισκάκια μου ένας Seagate 40Gb και ένας Maxtor άλλα 40gb βάζω και τα οπτικά μου Nec 2500 και Pioneer DVD - 500m vga Ati Radeon 9200SE 128Mb μία κάρτα PCI NEC USB2 και την SoundBlaster PCI 128.. Ξεκινάω περνάω Windows φωρτόνουν όλα κανονικά περνάω Nforce Drivers (Εκτος απο τους IDE) όλα καλά. Μπαίνω net βάζω και το Winamp να βαράει και τρώω το πρώτο Chrash...... Νεκρονει εντελός το Machini και δεν κουνιέται τίποτα Τρώω την πρώτη φρίκη.. Ξεκινάω πάλι να δουλευω καμια ώρα και να σου πάλι κόλλημα..... Λέω μάλλον θα φταίει η SB την βγάζω έξω ενεργοποιώ την onboard και δοκιμάζω πάλι μετά απο λίγο άντε πάλι τα ίδια... χμμμ δέν αλλάζω και PSU μήπως φταίει αυτό είχα ένα 400 no name απο την δουλειά... Σκατά πάλι τα ίδια μετά απο λίγο... Ρε λέω μήπως φταίει το netmod??? το βγάζω απο την usb το βάζω σειριακά....τίποτα πάλι τα ίδια μετα απο λίγο παγώνει. Βγάζω έξω και την USB κάρτα πάμε πάλι .....σκατά τα ίδια.... Καμιά ιδέα κανείς...??? κατευάζω τώρα τους τελευταίους Nforce να δώ τι θα γίνει και με αυτούς Α έτρεξα και memtest κανα Δίωρο χώρις κανένα λάθος
Grace Ιανουάριος 31, 2005 #2 Ιανουάριος 31, 2005 Έχεις περάσει το τελευταίο BIOS για να γνωρίζει σωστά τον Sempron υποθέτω.Κολλάει μόνο αν παίξει ήχο ( multimedia ) ;
netcrawler Ιανουάριος 31, 2005 Author #3 Ιανουάριος 31, 2005 Ναι έχω περάσει το τελευταίο bios και όπως πολύ καλά είπες συνήθως κολάει όταν παίζει ήχος για αρκετή ώρα.
Malkav Ιανουάριος 31, 2005 #4 Ιανουάριος 31, 2005 Έχεις μήπως ενεργοποιημένο το command per clock? Μπορεί η μνήμη να μην το σηκώνει.
netcrawler Ιανουάριος 31, 2005 Author #5 Ιανουάριος 31, 2005 Αδερφέ δέν υπάρχει τέτοια επιλογή στο Bios
Malkav Ιανουάριος 31, 2005 #6 Ιανουάριος 31, 2005 Στα περισότερα nf2 υπάρχει. Στο δικό μου, DFI, κάτι twinmos που είχα δεν τρέχαν ούτε στα default, ενώ με cpc off πήγεναν μέχρι 220. Ψάξε για κανα άλλο όνομα της επιλογής.
Malkav Ιανουάριος 31, 2005 #7 Ιανουάριος 31, 2005 Επίσης η soundblaster είναι λίγο παλιά μήπως έχει να κάνει με drivers ή pci latency?
netcrawler Ιανουάριος 31, 2005 Author #8 Ιανουάριος 31, 2005 Την έχω βγάλει την SB και δουλέυω με την onboard
Grace Ιανουάριος 31, 2005 #9 Ιανουάριος 31, 2005 Βάλε το σύστημα να τρέξει Prime95 για κάμποση ώρα, να δεις αν βγάλει λάθη ή αν αντέχει για πολύ το Prime, ώστε να βεβαιωθείς αν είναι από τον ήχο.
netcrawler Ιανουάριος 31, 2005 Author #10 Ιανουάριος 31, 2005 Το κατεβάζω τώρα.Βέβαια το κάνει και όταν δέν παίζει καθόλου ήχος πιό σπάνια βέβαια.....
netcrawler Φεβρουάριος 1, 2005 Author #11 Φεβρουάριος 1, 2005 Λοιπόν έτρεξα και το Prime95 έβγαλε 8 τέστΤο ξαναέτρεξα και σήμερα το πρώι πρίν φύγω για δουλειά έβγαλε 3 τέστ δέν είχα άλλο χρόνο. Μόλις γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω και με άλλη μνήμη.Ρε λέτε να φταίει το FSB Spead Spectrum το έχω disable....???
deadlock7 Απρίλιος 4, 2005 #13 Απρίλιος 4, 2005 Εγω θα σου προτεινα να κανεις σιγουρα update το Bios και μετα να τρεξεις S&M που κανει πιο ολοκληρωμενο ελεγχο του συστηματος..τι θερμοκρασιες εχεις δεν μας ειπες?Για να κολλαει στα καλα του καθουμενου κατι τετοιο μπορει να παιζει..Το FSB Spead Spectrum δεν παιζει κανενα ρολο.Καλυτερα απενεργοποιημενο σε περιπτωση που ξεμπερδεψεις και μετα θες να κανεις overclock.
mark13 Ιούνιος 22, 2005 #15 Ιούνιος 22, 2005 Πολύ καλά έκανες... και εγώ μετά από καμοιά δεκαριά asus ψάχνω αντικαταστάτη.Σε 939 socket πια...σκέφτομαι για dfi , αλλά μετά απο το τρέξιμο που έχω φάει με την .... θέλω κάτι σταθερό , να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες ασυμβατότητες και απο o/c λίγα πράγματα.
darkCount Ιούνιος 22, 2005 #16 Ιούνιος 22, 2005 4/4/2005 ειναι η τελευταία απάντηση! Το thread zombie ξαναχτυπά!!!αχχχχχχ
darkCount Ιούνιος 22, 2005 #18 Ιούνιος 22, 2005 Αχαχαχαχ καλο....φιλε να΄σαι καλά!! Με έκανες και γέλασα! Έχω ακούσει εξυπνάδες και εξυπνάδες...το ότι ποστάρω για να ανεβάσω το post count μου είναι στην κορυφή! Αντι να κοιτάς όμως το post count του καθενός κοίτα καλύτερα τις ημερομηνίες!! Είναι πιο χρήσιμο!
mark13 Ιούνιος 22, 2005 #19 Ιούνιος 22, 2005 Ρε κοίτα τη δουλειά σου , administrator υπάρχει αν δει κατι στραβό.Και μην κάνεις χαρές... απάντηση άλλη απο μένα δεν παιρνεις, κάτσε postαρε μόνος σου για να κάνεις και τα φιλαράκια μου να γελάνε...Μη βλέπουνε μόνο Κατέλη ...
sotiris Ιούνιος 22, 2005 #20 Ιούνιος 22, 2005 καλό είναι πάντως να μην ξεθάβουμε post 2-3 μηνών που έχουν χαρακτήρα "συζήτησης" συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο. ακούγεται λίγο περίεργα τώρα αν θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι πάνω σε ίδιο θέμα, ναι καλό είναι να συνεχίζουμε στο ίδιο thread για να μη γεμίζουμε συνεχώς με thread;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.