Spooky Φεβρουάριος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Παρεπιπτοντως μια διευκρινηση για τα AGP/PCI locks της Α8V. Τα βγαζει κατευθειαν σε ολες τις Rev 2.0 A8V me BIOS απο 1008 και πανω.Να διευκρινησω οτι δεν ειμαι OCer γιατι μεχρι πριν 2 βδομαδες ειχα Ρ4 1,7 και ιντελ μητρικη... και τωρα εφτιαξα το συστημα στην υπογραφη μου, οποτε σχετικα με αυτο το θεμα δεν μπορω να εκφερω παραπανω αποψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 2, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Για την ιστορία, η A8V υποστηρίζει pci lock από την rev 1.02 φορώντας το BIOS 1005.002. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Φεβρουάριος 2, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε θέμα και να γκρινιάζουμε για μια μητρική. Η αλήθεια με την a8v είναι οτι έχει πρόβλημα με τις πιο πολλές μνήμες (έκτος απο samsung, micron) και τα lock δουλεύουν αλλά μόνο σε 66/33, ακόμα έχει πρόβλημα με τους drivers της agp και έχει και το καταραμένο ovp. Αλλά απο την αλλή το Κ8Τ800pro είναι οριακά γρηγορότερο απο το nforce3.Τώρα για το bios 1010_03 που με έκανε να γράψω δεν το βλέπω σε κανένα site της asus, στα beta bios έχει ακόμα το 1010_02 ή τίποτα, μάλλον κατάλαβαν οτι κάτι δεν πάει καλά και δεν το βγάζουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 2, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 19:52] Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε θέμα και να γκρινιάζουμε για μια μητρική. Η αλήθεια με την a8v είναι οτι έχει πρόβλημα με τις πιο πολλές μνήμες (έκτος απο samsung, micron), ακόμα έχει πρόβλημα με τους drivers της agp Λιγο off topic:Σχετικα με τισ μνημες εγω παντως εχω Corsai Value select (:whistling...no money no honey) σε dual channel και δεν ειχα προβλημα. Το AGP ειναι αλλο...με την αναβαθμιση που εκανα πηρα μια 9800Pro και εκανε παγωματα και τετοια στο NFSU2 που τη δοκιμασα αλλα και restart οταν ανοιγα πολλα παραθυρα στο ιντερνετ και τετοια. Οφειλω να ομολογησω οτι δεν το εψαξα πολυ το θεμα και την εστειλα πισω. Ακομα δεν εχω καταλαβει τι εγινε. Anyway τωρα ετοιμαζομαι να παρω μια 6600GT. Ελπιζω να μη μου δημιουργησει προβλημα.Ξανα σορρυ για :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SkaL-Αλλά απο την αλλή το ΚΤ800pro είναι οριακά γρηγορότερο απο το nforce3.αυτό δεν είναι αλήθεια. σε A64 δεν βλέπω καμιά διαφορά μεταξύ ταχύτητας στα ίδια settings για τον IMC. Γενικά για μένα αυτό που μετράει στα chipsets είναι η τα features και το oc. το αντίστοιχο abit πάντως πρέπει να είναι στα σημεία καλύτερο, αλλά και κει ισχύουν μια από τα ίδια.Από την στιγμή λοιπόν που το NF3 250 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το K8T800pro για ένα που θέλει default προτείνεται το πρώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 2, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 τι συζηταμε , VIA is dead at the moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Φεβρουάριος 2, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell αυτό δεν είναι αλήθεια. σε A64 δεν βλέπω καμιά διαφορά μεταξύ ταχύτητας στα ίδια settings για τον IMC. Γενικά για μένα αυτό που μετράει στα chipsets είναι η τα features και το oc. το αντίστοιχο abit πάντως πρέπει να είναι στα σημεία καλύτερο, αλλά και κει ισχύουν μια από τα ίδια.Από την στιγμή λοιπόν που το NF3 250 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το K8T800pro για ένα που θέλει default προτείνεται το πρώτο. enduracell έχεις δίκιο, το έψαξα καλύτερα το θέμα γιατί είχα άλλη εντύπωση στο μυαλό μου και τελικά απο μια καλή γύρα στο google είδα οτι το κ8τ800pro (για a8v πάντα) είναι γρηγορότερο σε pi και σε όλα τα άλλα μια απο τα ίδια με το nf3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Φεβρουάριος 20, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Τι εχει η A8V deluxe?Μπορει να μου εξηγησει καποιος?Με stock ψυξη στα 2600 πολυ χαλαρα χωρις να καταλαβαινει Χριστο.Σταθερη και αρκετα καλη για o/c.Ενταξει στον Hipro μπορει να μην κανει αλλα ενταξει ειναι για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Φεβρουάριος 20, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από aris [Σήμερα, στις 17:26] Τι εχει η A8V deluxe?Μπορει να μου εξηγησει καποιος?Με stock ψυξη στα 2600 πολυ χαλαρα χωρις να καταλαβαινει Χριστο.Σταθερη και αρκετα καλη για o/c.Ενταξει στον Hipro μπορει να μην κανει αλλα ενταξει ειναι για μενα Χωρις να εχω αποψη για οβερκλοκινγ γιατι δεν εχω κανει, εκτος απο το προβλημα που ενεφερα με την 9800προ η μητρικη ειναι πολυ καλη για της αναγκες μου. Σταθερη, το συστημα που εφτιαξα δουλεψε χωρις προβλημα και πολλα καλουδια. Οποτε θα συμφωνησω με τον αρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάρτιος 3, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Λοιπον, να πω και γω την γνωμη μου.. Καταρχας ειμαι κατα βαση Intel ας . Εχουν περασει απτα χερια μου πανω απο 8 PC P4 για προσοπικη χρηση (δεν μετραω τους P2-P3 κτλ.) και εκατονταδες που εστησα για γραφεια και πελατες μου. Πριν απο μια βδομαδα ειπα να ερθω σε επαφη με την " σκοτεινη" μερια της δυναμης... Πηρα εναν Α64 3500+ με μια Asus A8V revision2 . Λοιπον Τα πρωτα 10 λεπτα με το καινουριο μου παιχνδι ηταν τραγικα. Δεν μπουταρε ετσι απλα. Απο εμπειρια και μονο δοκιμασα την μνημη μου σε ολα τα bank ξεχοριστα και τελικα στο 3ο bank πηρε μπρως. Αργοτερα διαβασα και στο manual οτι σε single mode θελει την μνημη στο bank3(b1) . Τεσπα, αφου εφαγα και φρηκη με ενα corupted ιinstall των windows λογικα λογο του via sata controller, εβγαλα ακρη και τα εστησα. ΑΠΟ δω και περα... Η μητρικη ειναι πολυ δυσκολη, καμια σχεση με τις μητρικες με τσιπακια της Intel. Εχει πολλες ιδιετεροτητες και περιεργα κολληματα, ΑΛΛΑ πιστεω οτι αν καταφερει με υπομονη καποιος να τα λυσει η μητρικη ειναι αστερι, Οσο για το Overclocking που συζητατε εδω, να σας πω οτι η revision 2 εχει μια χαρα working agp/pci locks? ΑΛΛΑ και η revision 1.xx με το bios 1.5.1 k 1.5.2 EXEI MIA ΧΑΡΑ WORKING LOCKS. Σιγουρα πραγματα. Τις τελευταιες μερες εχω διαβασει τα απειρα threads σε δεκαδες forums για αυτην την μητρικη. Ολοι συμφονουν οτι εχει πολλα "κοληματα" αλλα οχι αξεπεραστα και αν μαλιστα τα ξεπερασεις σε ανταμηβει με ΤΡΕΛΛΟ OC , μηλαμε για ανεβασμα Α64 σε συχνοτητες 2800+ βασικα το cpu σε περιοριζει καθοτι η μητρικη φτανει κοντα στα ορια της των 300 "FSB" .. απο κει και περα παιζεις με τα locks. ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ oc ΘΕΛΕΙΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ-ΡΥΘΜΗΣΕΙς ΣΤΟ BIOS, αν τα κανεις δεν σε πιανει τιποτα!! Περισσοτερες πληροφοριες: http://www.ocforums.com/showthread.php?t=332591 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάρτιος 11, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα παράπονο απο την A8V Deluxe. Την έχω 2-3 μήνες με εναν A64 3500+ και το PC δουλεύει σχεδόν όλη την μέρα (μερικές φορές δεν κλείνει για 2-3 μέρες σερί) και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε ένα κολλημα, ούτε ρεσταρτ, ούτε τίποτα. Έχω και ότι να'ναι μνήμες, είχα πριν 9800Pro και τώρα 6800 αλλά προβλήματα κτλ δεν είχα ποτέ. Έκανα και μια μικρή δοκιμή για o/c, αφού δεν καίγομαι και για αυτό, και το είχα αφήσει για καμιά ευδομάδα σε 230HTT (11χ230 ) αλλά και πάλι δεν έιχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.