Jump to content

GIGABYTE GA-965P-S3 Τι λεει?

TaeDoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα στο κοινο..

Εχει κανεις την GA-965P-S3 της gigabyte?

Και αν Ναι θα με ενδιεφερε να μαθω που την εχει φτασει και με τι ψυκτρα.

Και φυσικα με ποιον conroe (σκεφτομαι μια budget αναβαθμιση με Ε 6300)

εγω το εχω το συγκερκιμενο boardaki με την συγκερκιμενη cpu (Ε6300). απο θεμα επεκτασιμοτητας κ bios , ειμαι πολυ ευχαριστημενος , πολυ καλο ποιοτηκα κ λειτουργικα . Δυστυχως ομως δεν εχω καταφερει ακομη να τον κανω overclock ( με την μαμισια ψυκτρα ) . δεν εχω καταφερει να βρω τα voltages που παιζουν με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη . Παντως το bordaki ειναι κατασκευασμενο για overclocked , αρκει να ξερεις ακριβως μεχρι τι frequensies παιζουν οι μνημες σου κ ο επεξεργαστης . Σημερα θα δοκιμασω καποιες τιμες σε volt που μου ειπε ενα φιλαρακι σε prive message .

Aν θελεις και βρεις χρονο κανε μετα και ενα ποστ να δουμε τι παιζει. Μεταξυ αλλων review σου παραθετω αυτο, σε περιπτωση που δεν το εχεις ηδη διαβασει.

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3.html

Αυτο το site τσεκαρα πρωτο πρωτο!! Βαση αυτων που λεει προσπαθησα να κανω overclock αλλα.. Θα σου πω το βραδυ τι εκανα τελικα . Ελπιζω να τα καταφερω .. :104:

ακομη ψαχνομαι... ειναι καλο boardaki παντως, 24ωρες το 24ωρο αναμμενο κ δεν εχει σκασει ουτε μια φορα.. τωρα παιζω με τα voltages γιαυτο κ δεν τον εχω κανει overclock ακομη..

Ρε συ nod-dio, μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις εκανες στο bios? εχω φαει 2 μερες απτην ζωη μου για να το κανω overclock και αρχιζω και νιωθω αχρηστος σαν τεχνικος!! :087: Και βασικα τι συνθεση ειναι το pc σου. Εχουμε γα...μω τα mobo και δεν μπορω να το λιωσω στις επιδοσεις!! :074:

Το κρυφο μενου φανταζομαι το εχεις δει που συνηθως εχουν οι gigabyte μητρικες.

εμενα μεχρις στιγμης παει μια χαρα.

430 fsb χωρις να πειραξω ρευματα...

Για τα λεφτα της ειναι αψογη.

Aπο θερμοκρασιες πως παει το board? Ti ψυξη εχεις? Και με ποιον cpu?

To δουλευεις 24/7?

Για δείτε κι εδώ !!!!!!!!

μάλλον πάει καλα...

Εχω την εντυπωση οτι αυτο το link ειναι για την DS3 και οχι για την S3:087:

Το board παει μια χαρα.Τι νομιζετε οτι επειδη κανει 129 ευρω ειναι κανα μουφικο...ελεος.Τι σταθεροτητα και κολοκυθια εν ετη 2007 κοντα.Οι περισσοτερες γνωστες μητρικες σταθερες ειναι,το θεμα ειναι αν "πανε" η οχι.Και η συγκεκριμενη παει.Αυτο που βλεπω σαν προβλημα της ειναι οτι μπορει να ειναι παραξενη με τις μνημες γιατι δεν δειχνει να δουλευει σωστα με τις D9DQT μου.

Απο θερμοκρασιες ειμαι με ultra 120 με μαμα ρευμα.Load διπλο prime καπου στους 40-43 και idle αυτη την στιγμη που γραφω ειμαι στους 25(!).Το τσιπακι ειναι με +0.1 ρευμα και ειναι με την στοκ ψυξη του στους 36-37 μονιμα.Το Τ.Α.Τ μου δειχνει idle 40/44 και load 54/55.Κουτι το στακερ,ενας coolermaster πισω 1000rpm,και ενας στην Ultra 120 απο 500-800 rpm παιζει.

Φιλε για να παιξεις με την μητρικη πρεπει να πατησεις ctrl+F1 στο bios για να βγει το κρυφο μενου.Απο κει και περα εγω εχω πειραξει fsb-voltages-timings.το pci-e το εχω 100mhz.

Ο αλλος στο λινκ την εχει 500 fsb..και εχω ξενερωσει με τα 430.Εμενα πανω απο 2.0 βολτ στις μνημες δεν ανοιγει το συστημα.Οι μνημες εντομεταξυ αντεχουν 2.6...απλα κατι συμβαινει με το combo.Προσωπικα παιζει να την αλλαξω με καμια Asus αμα κατσει αλλα δεν με νοιαζει και πολυ αφου και ετσι την δουλεια μου την κανω 100%.

Το συστημα αποτελειται απο:

E6300@430X7

2X1 Gb Micron D9DQT

Albatron 7900GT 256@570/1600

Fortron 550W

Υγ:Ελπιζω να σας καλυψα και να μην σας μπερδεψα γιατι τα ειπα ολα μαζι λιγακι:033:

combo menu? :p

Combo mobo-ram κυριε dellman...

Του ειπες του τσακαλιου του συναδελφου τιποτα που μου ελεγε οτι η 7600GT ειναι καλυτερη απο 7900GT??Τι παλικαρι και αυτος..:063:

Καλα μας τα ειπες και οντως πρεπει να υπαρχει ασυμβατοτητα με μνημες γιατι το διαβασα και αλλου...

Thanks!

Καλα μας τα ειπες και οντως πρεπει να υπαρχει ασυμβατοτητα με μνημες γιατι το διαβασα και αλλου...

Thanks!

Ναι σαι καλα,επισης να προσθεσω αν σκασει ποτε κατα λαθος η απο αστοχια υλικου εχει 3 χρονια εγγυηση οποτε μην χολοσκατε..rma

Εχει coaxial out,optical out,7.1,6 sata,1 IDE.Ολες τις απαραιτητες θυρες στην μητρικη για να συνδεσετε usb brackets κλπ.Η ψυξη απο το ΝΒ απεχει καπως απο την καρτα γραφικων οποτε μπαινουν και συστηματα ψυξης στις καρτες.Το V700CU ειναι ανετο πχ..Αυτα.

Αυτο για τις μνημες μου το ειπαν και προσωπικα καποιοι γνωστοι περα απο τα reviews που υπαρχουν στο νετ.

και εγω εκει εκρινα πως εχω προβλημα, στις μνημες. δεν πρεπει να ειναι συμβατες γιατι εχω δοκιμασει χιλιους δυο συνδιασμουσ voltages και fsb και μου σκαει συνεχεια, ολο restart. το καλο ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανεις τπτ και κανει μονο του restart αν δεν του αρεσει το fsb που του δινω και επαναφερει τις παλιες ρυθμισεις του. nos-dio thanks..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.