Jump to content

Τι πιστευετε για την VGA μου?

shylock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:033: :032: :032: :032: :032: γεια σας paidia.sas γκάμερ και εγώ αγόρασα την 7950gt της μσι από το e-shop.έκανα καλά και αν όχι γιατί πείτε μου σας παρακαλώ.

ps ήθελα να πάρω την nvidia και όχι την ati δεν μου αρέσει η ati:063: :063: :063: :063: :063: :063: :063: :105: :105: :105: :105:

εννοώ σε σχέση με άλλες κάρτες της ίδιας σειράς ας πούμε από την xfx και τις υπόλοιπες

κάνει 327 euro ακόμα την περιμένω στο μεσολόγγι να έρθει.απλά έκανα post για να μου πείτε αν είναι καλή η όχι δηλαδή αν άξιζε να την πάρω η να έπαιρνα μια άλλη ας πούμε την xfx

Αυτό έλειπε να μην είναι καλή! :p

Υ.Γ.Παντως, άλλαξε λιγο τον τίτλο και κανε τον πιο περιγραφικο.

"Επειγον είναι αναγκη" μου θυμίζει το παραμύθι με το παιδάκι και τον λύκο...

πείτε μου μονο αυτό και δεν θα σας πρήξω άλλο.είναι πιο καλή από την xfx ναι η ου είναι το καινούριο τηλεπαιχνίδι του pctechnology

Ο τίτλος είναι τουλάχιστον άστοχος. Επίσης λίγο άστοχο, για να μην πω αγχοτικό, είναι να ζητάς γνώμη ΜΕΤΑ την αγορά! Από εκεί και πέρα εξαρτάται από την ίδια την κάρτα. Τι μνήμες θα έχει πόσο καλός θα είναι ο πυρήνας και τέτοια. Αυτά είναι λίγο λαχείο. Αν π.χ. πριν κάτι μήνες όταν πήρα την 7600GT της Albatron έκανα μια μικρή δημοσκόπηση μεταξύ Albatron και XFX όλοι θα μου έλεγαν XFX. Τελικά η Albatron βγήκε λαχείο με εξαιρετικές μνήμες που είναι και όλα τα λεφτά στις 7600.

χωρις να θελω να σε απογοητευσω , xfx και παλι xfx.. στο λεω γιατι κ εγω εψαξα την καρτουλα που αγορασες . σε συγκριση με την xfx 7960GT 512MB Extreme , ειναι χειροτερη. δεν σου λεω οτι δεν εκανες καλα που δεν την πηρες , ειναι καλη καρτουλα , απλα εσυ θα παιζεις σε συχνοτητες 550mhz clock rate κ 1,40ghz ram clock ενω η xfx παιζει χαλαρα σε 610 clock rate κ 1.60ghz memory clock . μαλλον επρεπε να ρωτησεις πρωτα .. :102:

XFX 7950GT eXtreme (και προφανως οχι 7960,οπως σου ξεφυγε..) υπαρχουν 2-3 ,αναλογα με μνημες κτλ .προφανως το top μοντελακι 610/1600 default εχει και μια μικρη διαφορα στην τιμη αυξημενη μερικες δεκαδες ευρω παραπανω..τωρα αν τα αξιζει ειναι αλλο θεμα.παντως,καποιοι δεν θα επαιρναν χρονισμενη XFX μετα τη μουρμουρα με τα RMA, απο τις μαμα χρονισμενες 7900(π.χ.εγω θα επαιρνα..)

και μιας και υπαρχει το thread και εχω μια απορια που με "καιει", μπορειτε να μου απαντησετε: πηρα μια albatron 7800GTX πριν 4 μηνες.ειναι καλη ή μηπως να επαιρνα leadtek????

shylock,μια χαρα ειναι η καρτα σου..απλα φροντισε την επομενη φορα να ακολουθησεις αντιστροφη πορεια: πρωτα ερευνα αγορας , thread και μετα αγορά..

XFX 7950GT eXtreme (και προφανως οχι 7960,οπως σου ξεφυγε..) υπαρχουν 2-3 ,αναλογα με μνημες κτλ .προφανως το top μοντελακι 610/1600 default εχει και μια μικρη διαφορα στην τιμη αυξημενη μερικες δεκαδες ευρω παραπανω..τωρα αν τα αξιζει ειναι αλλο θεμα.παντως,καποιοι δεν θα επαιρναν χρονισμενη XFX μετα τη μουρμουρα με τα RMA, απο τις μαμα χρονισμενες 7900(π.χ.εγω θα επαιρνα..)

και μιας και υπαρχει το thread και εχω μια απορια που με "καιει", μπορειτε να μου απαντησετε: πηρα μια albatron 7800GTX πριν 4 μηνες.ειναι καλη ή μηπως να επαιρνα leadtek????

shylock,μια χαρα ειναι η καρτα σου..απλα φροντισε την επομενη φορα να ακολουθησεις αντιστροφη πορεια: πρωτα ερευνα αγορας , thread και μετα αγορά..

sorry για την κεκτημενη ταχυτητα (7960GT=7950GT) . υπαρχουν 4 καρτουλες xfx79(6)50 , κ διαφερουν σε χρονισμους και εξοδους tv . η καρτουλα που πηρε ο φιλος shylock ειναι αρκετα καλη , αλλα με 40 περιπου εουρος παραπανω (αν ηθελε να τα δωσει το παιδι) θα επαιρνε κατι αρκετα καλυτερο . αποψη μου , γιατι την εχω αυτη την καρτα κ δεν με χαλαει καθολου . οσο με την μουρμουρα που εγινε , εμενα δεν με απασχολει καθολου ππου ειναι υπερχρονισμενη , για του λογου το αληθες την υπερχρονισα κ εγω με το "coolbits" και παιζει τρελα στα 640 κ 1650 . :033:

post-5198-1442174508,421_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.