Jump to content

Ε6300 + DS4 o/c

tsif

Recommended Posts

Θα ήθελα λίγη βοήθεια μια και έχω λίγες γνώσεις πάνω σε o/c

μέχρι τώρα έχω ανεβάσει Voltage 1.4 (απο bios)στον cpu και έχω φτάσει να bootάρω μέχρι εδώ post-3234-1442174507,9741_thumb.jpg

Τί θα πρέπει να κάνω για να τερματίσω CPU-RAM και να δουλεύουν ΑΨΟΓΑ-STABLE ??? χρειάζεται πουθενά αλλού να δώσω ρεύμα??? μέχρι πόσο σηκώνουν οι μνήμες και ο cpu ???

Sorry αν σας ζάλισα αλλά χρειάζομαι τις γνώσεις σας...

post-3234-1442174507,8998_thumb.jpg

post-3234-1442174507,9393_thumb.jpg

Κατ'αρχήν δώσε ρεύμα full σε vmch,vfsb,vich αν θές να πάρεις το max (γι'αρχή) της μητρικής σου.

Οι μνήμες θα χρειαστούν ρεύμα σίγουρα και το πόσο εξαρτάται από εσένα.Γι'αρχή δώσε 2.1-2.2ν και παίξε με 5-5-5 να δείς τί κάνουν χρησιμοποιώντας το memtest σε dos.

Στον επεξεργαστή μη δώσεις πάνω από 1.5ν(ανάλογα την ψύξη σου) για να μην έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες..

Στον επεξεργαστή μη δώσεις πάνω από 1.5ν(ανάλογα την ψύξη σου) για να μην έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες..

Στον επεξεργαστη μην δωσεις πανω απο 1,325 δεν κερδιζεις τιποτα παραπανω εκει τερματιζει ακομα και ο Ε6800 μονο εκλυωμενη θερμοκρασια

Στον επεξεργαστη μην δωσεις πανω απο 1,325 δεν κερδιζεις τιποτα παραπανω εκει τερματιζει ακομα και ο Ε6800 μονο εκλυωμενη θερμοκρασια

Tί εννοείς?:105:

Σαφώς και δεν ισχύει αυτό αν θέλει ν'ανεβάσει τον επεξεργαστή του..:rolleyes:

Κατ'αρχήν δώσε ρεύμα full σε vmch,vfsb,vich αν θές να πάρεις το max (γι'αρχή) της μητρικής σου.

Οι μνήμες θα χρειαστούν ρεύμα σίγουρα και το πόσο εξαρτάται από εσένα.Γι'αρχή δώσε 2.1-2.2ν και παίξε με 5-5-5 να δείς τί κάνουν χρησιμοποιώντας το memtest σε dos.

Εδωσα περίπου στη μέση ρεύμα σε όσα μου έγραψες ...(φοβάμαι να το ζωρίσω)

Για τις μνήμες πώς μπορώ να δώ τί ρεύμα έχουν????

Στον επεξεργαστή 1.4 και bootαρε με 495 fsb στα 500 ΤΕΛΟΣ......δεν έχει παραπάνω.... ελπιζω να το φτάσω...:098: :098:

Ανέβασα το pci-e ΑΛΛΑ έκανα και μία μ@@@@@α έσφιξα timing και δεν πόσταρε .. έτσι clear cmos και πάλι απο την αρχή ....

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι η μητρική δίνει ρεύμα με μορφή overvoltage +0,05 +0,10 +0,20 και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο ρεύμα έχει το κάθετί, εκτός απο τον επεξεργαστή που το γράφει κανονικά ......

κανένα προγραμματάκι που να δείχνει τα ρεύματα υπάρχει ???

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το μετρήσω ????

edit:Τα βρήκα.....

Το σύστημα δεν είναι εντελός stable .. αλλά επειδή ξημέρωνε το άφησα για σήμερα ..Γιατί θέλει ψάξιμο......

Οσο για τα 550 η μητρική μου ΔΕΝ έχει πάνω απο 500 :011: :011: :011: :011:

• 1 month later...

Καιρός να φτάσω το μηχανάκι στα όριά του....

το pi που σου χρωστούσα.. _GaARa_ (έστω και μετά από ενάμιση μήνα :115: ) με 500 fsb post-3234-1442174532,8812_thumb.jpg

Το θέμα είναι ότι χρειάζομαι λίγη βοήθεια απο τους ΓΝΩΣΤΕΣ του αθλήματος βλ. O/C ....

Το pc bootάρει με 495 fsb και μετά με το easytune ανεβάινει μέχρι 502 fsb.

Τί να του κάνω για να ανέβει ακόμα περισότερο ????

Τα ρεύματά μου είναι τα εξής

Vcore 1.4

Vram 2.2 timings 5-4-4-9

PCI-E overvoltage +0.1

(G)MCH overvoltage +0.2

FSB overvoltage +0.2

Intel άδες τα φώτα σας ....

Το pc είναι πάνω στο γραφείο Τ`ΑΝΑΣΚΕΛΑ.... λόγο moding κουτιού ......

Το να δώσω ρεύμα το λές γενικά και μνημες ??

Κάτι cpu enchanced halt - thermal monitor - eist να τα κάνω disable ????

να πειράξω timings ?? τα "εργοστασιακά" είναι 5-5-5-12

Δοκιμάζοντας σε +0.5 MCH kai +0.35 FSB (τέλος) πήγα μέχρι 502

Με G(MCH) 0.75(τέλος) κια FSB +0.35(τέλος) μέχρι 504 fsb στα 505 κολούσε .............

Εκανα και ένα pi στα 503fsb post-3234-1442174532,9255_thumb.jpg

Mάλον ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΡΜΑ ??????

edit : pci 111

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.