MMiN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2006 Παιδια επεσε στα χερια μου ενα μηχανακι το οποιο αποφασισα να το χρησιμοποιησω σαν κατεβαστηρι. Οταν προσπαθησα να βγαλω το ανεμιστηρακι και την ψυκτρα για να τα καθαρισω και να βαλω καινουργια παστα, βρεθηκα στα παρακατω αποτελεσματα... Ο επεξεργαστης βγηκε μαζι με την ψυκτρα μετα απο οχι τοσο δυνατο τραβηγμα. Τι εγινε εδω??? Πως να τον ξεκολλησω απο την ψυκτρα? Με το χερι δεν μπορω, αν και δεν δοκιμασα με παρα πολυ δυναμη. Δεν μου εχει ξανατυχει τετοιο πραγμα..... Help please!!!
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 13, 2006 #2 Νοέμβριος 13, 2006 παρε το πιστολακι για τα μαλλια,ζεστανε την ψυκτρα και με κυκλικες απαλες κινησεις ξεκολλησε σιγα σιγα την cpu.
MMiN Νοέμβριος 13, 2006 Author #3 Νοέμβριος 13, 2006 Thanks για την πολυ γρηγορη απαντηση :023: :023:. θα το δοκιμασω...
kyr_soronas1442169136 Νοέμβριος 14, 2006 #6 Νοέμβριος 14, 2006 κλασσικό με τους presHOT να βγαίνουν μαζί με το κουλεράκι....εγώ στην παλία μου δουλεία έκανα το εξής... έβαζα ένα ίσιο κατσαβιδάκι μεταξύ επεξεργαστή και κούλερ , εκεί που έχει το κενό και το έκανα μοχό και πολύ απαλά τον ξεκόλαγα....δεν παθαίνει τπτ ο επεξεργαστής....έγω προσωπικά σε πάνω απο 25 επεξεργαστές που μου έχει τύχει πάντα έτσι το έβγαζα και πάντα δουλέυανε μετά...απλά και ωραία !
schumifer Νοέμβριος 14, 2006 #7 Νοέμβριος 14, 2006 ΤΟ μόνο που φοβάμαι με το κατσαβιδάκι είναι ότι άμα αφήσει έστω και μικρήηηη γραντζουνίτσα άντε να το αρεμεήσεις μετά
Indiana Νοέμβριος 14, 2006 #8 Νοέμβριος 14, 2006 ΤΟ μόνο που φοβάμαι με το κατσαβιδάκι είναι ότι άμα αφήσει έστω και μικρήηηη γραντζουνίτσα άντε να το αρεμεήσεις μετάόπως ανοίγεις καμιά μπύρα...πρόσεξε μην πετάξει....:040:
sakattack1442169065 Νοέμβριος 14, 2006 #9 Νοέμβριος 14, 2006 το στριβεις με το χερι σου αριστερα-δεξια τσουλωντας το προς μια ακρη μολις φτασει στην ακρη θα βγει.δε χρειαζεται καν να το ζεστανεις.
Cyber_Cookie Νοέμβριος 14, 2006 #10 Νοέμβριος 14, 2006 Αμα έχει τη μαμα τσιχλα που γίνεται σαν γυαλί θελει ζέσταμα.
cabrinha Νοέμβριος 14, 2006 #11 Νοέμβριος 14, 2006 Aπλα αφηνεις τη cpu να δουλεψει λιγο ωστε να ανεβασει θερμοκρασια, μετα κλεινεις τον υπολογιστη και την αφαιρεις. Και πιο ευκολο/γρηγορο απο το πιστολι μαλλιων.
Braveheart Νοέμβριος 14, 2006 #12 Νοέμβριος 14, 2006 μια αλλη λυση ειναι να πεταξεις την cpu με την ψυκτρα μαζι και να πας να αγορασεις αλλα (εχει λιγοτερο κοπο) χεχεχεχχεχε :046:
MMiN Νοέμβριος 14, 2006 Author #13 Νοέμβριος 14, 2006 Κι ομως παιδια με το πιστολακι δουλεψε. Ειχε το κλασικο αυτοκολλητο χαρτακι της Intel. Το "προβλημα" μου τωρα ειναι πως αν και καθαρισα ψυκτρα/επεξεργαστη απο τα υπολειματα της "τσιχλας" που λεει και ο soulclaimer, δεν εχουν καθαρισει αρκετα καλα. Γυαλιζουν μεν, αλλα ειναι λιγο πιο μαυρα απο το κανονικο. Με την αφη φαινονται λεια, αλλα στο χρωμα...Χρησιμοποιησα καθαρο οινοπνευμα.Ειναι προβλημα αυτο?
MMiN Νοέμβριος 14, 2006 Author #14 Νοέμβριος 14, 2006 κλασσικό με τους presHOT να βγαίνουν μαζί με το κουλεράκι....εγώ στην παλία μου δουλεία έκανα το εξής... έβαζα ένα ίσιο κατσαβιδάκι μεταξύ επεξεργαστή και κούλερ , εκεί που έχει το κενό και το έκανα μοχό και πολύ απαλά τον ξεκόλαγα....δεν παθαίνει τπτ ο επεξεργαστής....έγω προσωπικά σε πάνω απο 25 επεξεργαστές που μου έχει τύχει πάντα έτσι το έβγαζα και πάντα δουλέυανε μετά...απλά και ωραία ! Δεν ειναι o prescott. Ειναι ενας παλιος Celeron 2,4. Το θελω για 2ο μηχανακι.
soler1442169065 Νοέμβριος 14, 2006 #15 Νοέμβριος 14, 2006 Κι ομως παιδια με το πιστολακι δουλεψε. Ειχε το κλασικο αυτοκολλητο χαρτακι της Intel. Το "προβλημα" μου τωρα ειναι πως αν και καθαρισα ψυκτρα/επεξεργαστη απο τα υπολειματα της "τσιχλας" που λεει και ο soulclaimer, δεν εχουν καθαρισει αρκετα καλα. Γυαλιζουν μεν, αλλα ειναι λιγο πιο μαυρα απο το κανονικο. Με την αφη φαινονται λεια, αλλα στο χρωμα...Χρησιμοποιησα καθαρο οινοπνευμα.Ειναι προβλημα αυτο?Δε θα έχεις πρόβλημα..:001:
kalodios Νοέμβριος 14, 2006 #16 Νοέμβριος 14, 2006 το στριβεις με το χερι σου αριστερα-δεξια τσουλωντας το προς μια ακρημολις φτασει στην ακρη θα βγει.δε χρειαζεται καν να το ζεστανεις.μία από τα ίδια κάνω και γω...(και λίγο offtopicμε την ευκαιρία) ακούστε φάση : όταν δούλευε παλιά ο p4 northwood μου την πρώτη φορά που πήγα να βγάλω την cpu για να βάλω θερμοαγώγημη τι ανακάλυψα!!!????????ο μάγκας που μου έστησε το μηχάνημα μου είχε βάλει την ψήκτρα μαζί με το προστατευτικό αλουμινόχαρτο που είχε(!) άντε μετά να το βγάλεις και να τρίβεις την "τσίχλα" που είχε γίνει σαν πέτρα μετά από τόσο καιρό(ναι.. χρησιμοποίησα οινόπνευμα γιά όσους αναρωτιούνται)
geo_hal Νοέμβριος 14, 2006 #17 Νοέμβριος 14, 2006 Κι ομως παιδια με το πιστολακι δουλεψε. Ειχε το κλασικο αυτοκολλητο χαρτακι της Intel. Το "προβλημα" μου τωρα ειναι πως αν και καθαρισα ψυκτρα/επεξεργαστη απο τα υπολειματα της "τσιχλας" που λεει και ο soulclaimer, δεν εχουν καθαρισει αρκετα καλα. Γυαλιζουν μεν, αλλα ειναι λιγο πιο μαυρα απο το κανονικο. Με την αφη φαινονται λεια, αλλα στο χρωμα...Χρησιμοποιησα καθαρο οινοπνευμα.Ειναι προβλημα αυτο?Την παλιά πάστα την αφαιρώ με καθαρή βενζίνη. Νομίζω οτι και με το οινόπνευμα είναι μια χαρά.
geo_hal Νοέμβριος 14, 2006 #19 Νοέμβριος 14, 2006 Μπα το καλύτερο είναι το μωρομάντηλοTo μωρομάντηλο αφαιρέι και την παλιά πάστα ή την μαμίσια πάστα της ψύκτρας;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.