morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Καλησπερα. Ηρθε μια ειδοποιηση για ενα δεμα χθες και λεει 31,50 ευρω αλλα δεν εχω παραγγειλει τιποτα!Το μονο που λεει στην ειδοποιηση ειναι οτι κατατεθηκε στο χαλανδρι. Τι να κανω για να μαθω ποιος το εστειλε και τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 To ανοιγεις ΠΡΙΝ πληρωσεις ενοποιον του υπαλληλου του ταχυδρομειου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ΧΜ? Γινεται αυτο? Με ποια προφαση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Οτι προκειται για απατεωνα που θελει να σου φαει τρα λεφτουδακια σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Σωστος ο Γιαννης!! Ελεγξε το πρωτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos To ανοιγεις ΠΡΙΝ πληρωσεις ενοποιον του υπαλληλου του ταχυδρομειου.... είσαι σίγουρος ότι γίνεται;έχω την εντύπωση ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλώς να αρνηθείς την παραλαβή αφού ρωτήσεις για τον αποστολέα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:35] είσαι σίγουρος ότι γίνεται;έχω την εντύπωση ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλώς να αρνηθείς την παραλαβή αφού ρωτήσεις για τον αποστολέα..... Αυτό ξέρω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.