Jump to content

DX10+κάρτες γραφικών

Phant0m1442169125

Recommended Posts

Phantom μια χαρα εισαι με την 1900 για τωρα.μην κανεις καποια κινηση.

θα βγει και το R600 της ATI,θα "μονομαχησουν" λιγο με το G80 και τοτε περιμενε να κανεις κατι.

Ποτε την πήρες;

Βασικα ειμαι περιπτωσαρα !! πριν 3 εβδομαδες πηρα απτο e-shop 700αρι τροφοδοτικο (ειχα 420 αλλα δεν ηταν αρκετο, σε τεστ μου εβγαζε οτι ηθελα 500αρι, ειχα κ καποια restart ) , το εβαλα κ μου τα γα..σε ΟΛΑ ! P4 3.0ghz , albatron 7800gs 256ram, wd200gb , 2Xwd250gb 3χ1gb ram ktl .. επεστρεψα στο πλαισιο οτι μου ειχε καει ( ευτυχως μου τα πηραν ολα πισω) και πηρα αυτα που εχω σαν υπογραφη 400 ευρω αντι 850 .. δηλ ημουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου . ετσι την καρτα αυτη ( xfx 7950gt ) την εχω 2 εβδομαδες κ την εχω κανει κ overclock με το coolbits και παει αψογα στα 620 χρονισμενη και με 1,62 στο χρονισμο μνημης. (ξεφυγα λιγο απτο θεμα αλλα εβγαλα την πικρα μου :022: ) ηξερα οτι βγαινουν οι 8800 μεσα στο Νοεμβρη , αλλα οπως καταλαβαινετε δεν μπορουσα να μεινω χωρις pc γιατι εχω πολλες αποστολες στο kalimdor :063:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.