Jump to content

story of ASUS P5B Deluxe...

isaios

Recommended Posts

εγω παλι παιζει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που δεν περναω τα 460 fsb απο win.....ουτε καν 460*7=3.22 με τον 6600.....και με φουλ ρευματα με δοκιμες στα 0711,0801 και 0804 bios με "καθαρες" μνημες..

κατι παιζει φιλε οταν κατεβαζεις πολλ/στη , δεν ειναι ακριβως 7...γμτ δε το θυμαμαι τωρα , θα ψαξω να σου πω

ευρηκα , ειναι (Default multi)/(multi που εβαλες) Χ FSB.

νομιζω του δινεις 591 ετσι

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

σήμερα μου κανε κάτι κουφά η μητρική :)

συγκεκριμένα καμιά φορά οταν εκανα επανεκινισι ακουγοταν μπιπ, οτι δεν εχει μνημη... και δεν μπουταρε..

το κλεινα απο πισω. το ανοιγα.... τίποτα!

για να ξεκινήσει πρέπει να αφαιρέσω το ένα dimm:082:

παλιά δε το κανε!! να πω ότι απο χτές έβαλα το 0901 BIOS....

τελικά αυτή η μητρική μ αρέσει πάρα πολυ :) :)

σαν κάτι να πάθε η μια ethernet , και συγκεκριμένα η PCI-E gigabit, τα windows την αναγωρίζουν σαν generic marvell, και δεν παιρνει IP από το DHCP του router, μονο με χειροκίνητη δουλεύει...

το συνδεσα εβαλα στην άλλη κάρτα:)

Εχθες ανοιγω το PC, ανοιγει windows και πριν καν προλαβω να κουνησω το ποντικι, μαυριζει η οθονη και ακουγεται και ενα κοφτο beep απο το ηχειο του mobo.

Το περιεργο ειναι οτι το μονιτορ δεν μπηκε σε stand by, διαβαζε δλδ οτι εστελνε κανονικα σημα το pc.

Μονο με reset διορθωθηκε και μετα δεν το ξαναεκανε. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.