morfeas-dsl- Φεβρουάριος 5, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 H Gift card ειναι. Οχι δεν ειναι πιστωτικη. Πηγαινεις στην τραπεζα Αττικης και λες πως θελεις μια Gift card. Σε 2-3 μερες θα σου την εχουν φερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Στην gift card δεν μπορείς να προσθέσεις χρήματα όμως... Σου βγάζουν άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 5, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 τελικα ρε παιδια ποια να παρω ουτως ωστε να μην πληρωνεις τοκο - βλεπε πιστωτικη - και να ειναι αξιοπιστη σε ηλεκτρ συναλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 5, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Feanorian σου το εξηγω. Γινεται να προσθεσεις χρηματα, αυτο κανω, αυτη την καρτα εχω.Γνωμη μου να την αγορασεις. Δεν εχει τοκο αλλα καθε φορα που προσθετεις χρηματα σου κρατανε ενα ποσοστο. πχ 2 ευρω για 50 ευρω προσθηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Βρε παλικάρι έχω πάρει 2-3 φορές gift card. Ποτέ δε δέχτηκαν να μου συμπληρώσουν χρήματα. Μήπως είναι η απλή Attica Electron Visa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 5, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Θες φωτο? Gift card ειναι. Εχω βαλει λεφτα. Επικολω απο το site της αττικης16. Μπορώ να επαναφορτίσω την κάρτα μου; Εφ' όσον εξαντλήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας σας για αγορές πριν τη λήξη της, μπορείτε να επαναφορτίζετε την κάρτα σας με το ποσό που εσείς επιθυμείτε, μέχρι και τη λήξη της, σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Αττικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Θες φωτο? Gift card ειναι. Εχω βαλει λεφτα. Επικολω απο το site της αττικης16. Μπορώ να επαναφορτίσω την κάρτα μου; Εφ' όσον εξαντλήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας σας για αγορές πριν τη λήξη της, μπορείτε να επαναφορτίζετε την κάρτα σας με το ποσό που εσείς επιθυμείτε, μέχρι και τη λήξη της, σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Αττικής Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω κανένα εξάμηνο ίσως και παραπάνω να βγάλω κάρτα. Τότε δεν μπορούσες να ξαναβάλεις χρήματα. Συγγνώμη για την επιμονή μου. O tempora O mores... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 5, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Χαλαρωσε μαν δεν τρεχει τιποτα. Απλα αν βγαλεις να ξερεις οτι μπορεις να την γεμισεις, μη σου λενε οτι να ναι. Τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Τις ELECTRON πολλά μαγαζιά δεν τις δέχονται για ένα και μόνο ένα λόγο.Επειδή οι ELECTRON Visa, μπορούν να αντιγραφούν άνετα και χωρίς καμία δυσκολία, έτσι δεν τις δέχονται.Να φανταστείτε ούτε καν τα Village Cinemas δεν την δέχονται. Έχω κι εγώ Electron Visa από την Πειραιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 εγώ πάλι δεν έχω φάει ποτέ πόρτα με την electron visa. έχω eurobank student και έχω βάλει τον λογαριασμό του κινητού να πληρώνεται από κει, και επίσης από κει έχω φορτώσει λεφτά σε on-line bookmaker. γιά να μην αναφέρω και ένα σωρό αγορές που έχω κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.