Jump to content

που πήγε ο δίσκος;

nikiforos_ouranos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενώ από στο υλικό (διαχείτηση συσκευών) φαίνεται ο (2ος) σκληρός δίσκος, στο "ο υπολογιστής μου" δεν φαίνεται. Τι μπορεί να συμβαίνει; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να διαγράψω και φορμάρω διαμερίσματα στα οποία είχα linux. Παιδιά βοήθεια!

Κάντου ξανά ένα format σε NTFS μήπως το Linux άλλαξε το filesystem και γι'αυτό δεν φαίνεται στο My Computer. Αφού τον βλέπεις στην διαχείριση συσκευών ο δίσκος είναι ΟΚ δεν έχει κάποιο πρόβλημα δλδ.

Ενώ από στο υλικό (διαχείτηση συσκευών) φαίνεται ο (2ος) σκληρός δίσκος, στο "ο υπολογιστής μου" δεν φαίνεται. Τι μπορεί να συμβαίνει; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα να διαγράψω και φορμάρω διαμερίσματα στα οποία είχα linux. Παιδιά βοήθεια!

κανε δεξι κλικ στον υπολογιστη μου και τραβα διαχειριση και εκει στην διαχειριση δισκων οπου και θα κανεις εισαγωγη του νεου δισκου

Λοιπον φιλαρακι , αποτι καταλαβα εχεις ελληνικα windows οποτε : 8α πας με δεξι κλικ στο "ο υπολογιστης μου" , επειτα στο διαχειριση (κατω απτο "ευρεση") η αλλιως "manage" , θα σου ανοιξει ενα παραθυρο "διαχειρηση υπολογιστη" . Εκει θα πας στο "διαχειρηση δισκων" ("disk management") και εκει θα δεις τους σκληρους σου δισκους . Ετσι οπως ειπες , αφου φαινεται ο δισκος στην "διαχείρηση συσκευών" , λογικα θα τον δεις κ στο disk management . Επειτα θα πατησεις δεξι κλικ πανω του , θα τον κανεις "create" αν ειναι unnalocated (που θα ειναι) και στο καπακι φορματ (αν θυμαμαι καλα το κανουν τα windows κατευθειαν με το create) . Το φορματ θα κανει λιγη ωριτσα , μην βιαστεις να το κλεισεις . Μετα απο αυτο , θα δωσεις γραμμα στον δισκο (αν δεν εχει παρει απευθειας μετα το φορματ) κ τελος ανοιξε το "ο υπολογιστης μου" . :104:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.