Jump to content

MSI K8 Neo4 Platinum

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fotme

Υπαρχουν revision με αλλους/ανθεκτικοτερους πυκνωτες?

οχι απλα οι πυκνωτες που ειχε το neo2 ηταν σχετικα μικροι.. (παντως το VCore του Neo2h ηταν σταθεροτατο!) και θελω να δω αν αλαξε κατι στο Neo4

/edit μαααα τι γραφω?? χρειαζομαι υπνο!

Αρχική απάντηση από esdee

καλοριζικο και καλα ρολογια!

μια χαρη! μπορεις να μου πεις τα χαρακτηριστικα των πυκνωτων αριστερα του socket ?

Ειναι rubicon + nichicon(αν διαβασα καλα) αλλα δεν ειμαι σπιτι να σου πω περισσοτερα.

ναι μονο το SLI λειπει αλλα αμα ενωσω πυκνωτες και βρω και ενα bridge στηνω ανετα , αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου αυτη η φαση. Εχει 8 SATA με 4 στο ΝΦ4 και αλλα 4 στο SIL3114 με SATA 2 υποστηριξη.

ρε παιδια εσεις που εχετε ΧΡ120 , χωραει πως το κοβεται ? κανεις δε ξερει ρε γμτ

Αρχική απάντηση από ea6gka

ρε παιδια εσεις που εχετε ΧΡ120 , χωραει πως το κοβεται ? κανεις δε ξερει ρε γμτ

Καλορίζικη Γιώργο

Για συμβατότητα λέει στο σιτε αν δεν την αναφέρει την μοβο τότε στείλε e-mail και θα σε απαντήσουνε , τουλάχιστον πριν ένα μηνά περίπου που είχα ρωτήσει εγώ για μια άλλη μοβο με είχανε απάντηση γρήγορα

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι μονο το SLI λειπει αλλα αμα ενωσω πυκνωτες και βρω και ενα bridge στηνω ανετα , αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου αυτη η φαση. Εχει 8 SATA με 4 στο ΝΦ4 και αλλα 4 στο SIL3114 με SATA 2 υποστηριξη.

απ οτι το κοβω μιας και ειμαι χριστης της XP-120 χωραει και παραχοραει !!!

Αρχική απάντηση από aristos87

Δεν χωράει στην ASUS???

μια χαρα χωραει,μπορεις να το δεις και στο site της thermalright.Μαλιστα ψυχει μοσφετ και μνημες:D

Σε λιγο καιρο ερχεται η καμερα και θα δειτε φωτος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.