Jump to content

MSI K8 Neo4 Platinum

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

cpu24qz.jpg

αυτα νομιζω αρκουν , οποιος θελεις μπορει να του πω οτι θελει. Αυτος ειναι ο νεος μου επεξεργαστης, απο πρωτη ματια τι λεει? ακολουθουν και αλλες φωτογραφιες

αντε καλοριζικα βλεπω BI ....διαλεχτα πραγματα ε γιωργη?

για να δουμε τι θα δουμε....κατι μου λεει οτι θα παει καλα....λεω εγω τωρα...

23007yk.jpg

overclock on first boot που λενε για αρχη στα 230. Με τον προηγουμενο ειχα παει 260 0,13 σταθερος σε ολα αλλα με στοκ ψυκτρα και με πετουσαν οι θερμοκρασιες εξω.

Και κατι αλλο βλεπω καλα η ακομα δεν την πηρες την Mobo πεταξες την ψυκτρα του chipset.....η απλα ενισχυσες με arctic?

Αρχική απάντηση από ison

Και κατι αλλο βλεπω καλα η ακομα δεν την πηρες την Mobo πεταξες την ψυκτρα του chipset.....η απλα ενισχυσες με arctic?

Πανω ειναι ρεεει..!

George μεγιες κ καλοκλοκαριστα....!Με τι μνημες εισαι κ παιζουν 3-4-4-8?Δεν θελουν λιγακι tweak???

Καλοριζικο George .... Καλα overclock κτλ με τα νεα σου παιχνιδια!!!!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 21:52]

Πανω ειναι ρεεει..!

Στο 2ο post στην πρωτη φωτο την εχει βγαλει... Μαλλον αυτην την φωτογραφια ειδε...

Αρχική απάντηση από ison

arctic εβαλα . λοιπον ειμαι 2550 και το εχω αφησει να τρεχει prime , ισως θελει το χρονο του για τα 2600. καλα ειναι για πρωτες ωρες:D

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 21:52]

Πανω ειναι ρεεει..!

George μεγιες κ καλοκλοκαριστα....!Με τι μνημες εισαι κ παιζουν 3-4-4-8?Δεν θελουν λιγακι tweak???

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ρεεεεεεεεει:):p:P:P:P:

edit: sorru δεν προσεξα το Post του sln....βιαστικα να σου την πω(φιλικα ε?)

post-1146-1416071613,5626_thumb.jpg

καλοριζικο και καλα ρολογια!

μια χαρη! μπορεις να μου πεις τα χαρακτηριστικα των πυκνωτων αριστερα του socket ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.