Chaleas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2006 Καλημέρα.Έχω πρόβλημα με το ήχο μου.Δεν παίζει. Μέσα στο device manager μου λέει ότι can not start this driver για το c-media ac97 Audio device.Τι μπορώ να κάνω. Με update τα windows δεν κάνει τίποτα.Να στε καλά
NGF Νοέμβριος 11, 2006 #2 Νοέμβριος 11, 2006 Δοκιμασε να κανεις καταργηση τον driver και να τον ξαναπερασεις. Επισης αν πριν λειτουργουσε δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια που ολα δουλευαν καλα
Chaleas Νοέμβριος 11, 2006 Author #3 Νοέμβριος 11, 2006 Κατάργηση τον έκανα.Αλλα δεν έχω τον driver για να τον περάσω.Από που να το βρω. Ευχαριστώ πολύ
Chaleas Νοέμβριος 11, 2006 Author #4 Νοέμβριος 11, 2006 Έκανα εγκατάσταση το wdm_a356 από την Realtek Semiconductor αλλα μωλις πάω στο device manager πάλι μου λέει ότι this device cannot start. Καμια βοήθεια?Να στε καλά
yanni Νοέμβριος 11, 2006 #5 Νοέμβριος 11, 2006 C-media, Realtek.....Πρώτα από όλα γνωρίζεις τι κάρτα έχεις ή απλά πετάς ότι οδηγό δεις μπροστά σου?Μιλάμε για on board κάρτα ήχου? Σε αυτή την περίπτωση κατέβασε τον αντίστοιχο driver που δίνει ο κατασκευαστής της μητρικής. PCI κάρτα? Ψάξε στο site του κατασκευαστή της PCI κάρτας. Σιγουρέψου επίσης ότι ο οδηγός είναι για την αντίστοιχη έκδοση των Windows.
Chaleas Νοέμβριος 11, 2006 Author #6 Νοέμβριος 11, 2006 Εχεις δικαιο.Οτι να ναι παιταω πανω.Ουτε καν ειδα.Η καρτα ειναι on board.ου μπορω να δω τι πρεπει.Δεν ξερω τι μητρικη εχει.Ο υπολογιστης ειναι της αδερφης μου και τον εχει 3 χρονια.Που μπορω να δω τι εχω και τι χρειαζομαι?Να στε καλα
yanni Νοέμβριος 11, 2006 #7 Νοέμβριος 11, 2006 Αν στο device manager δεις να αναφέρεται π.χ. Intel/NVidia/SiS/ATi/VIA τότε μάλλον θα πρέπει να ψάξεις στο site του κατασκευαστή του αντίστοιχου chipset Να δεις αν έχεις οδηγούς και για AC '97 audio. Αλλιώς κατά το boot δες το όνομα της μητρική και google it. To όνομα της μητρικής επίσης μπορείς να το βρεις και από το cpu-z. Εναλλακτικά κατέβασε κάποιο πρόγραμμα όπως το SiSoft Sandra ή το Everest το οποίο θα σου δώσει πληροφορίες για το hardware σου.
Chaleas Νοέμβριος 11, 2006 Author #8 Νοέμβριος 11, 2006 Εχω βαλει το pc wizard και λεει Phoenix Technologies.Μονο αυτο.Θα το κοιταξω κα ιθα σας πω.Να στε καλα.Αν υπαρχει και κανενας αλλος τροποσ τοτε.... εδω ειμαι.Να στε καλα.Αυτα τα προγραμματα που ειπες SiSoft Sandra kai Everest που τα βρισκω.
yanni Νοέμβριος 11, 2006 #9 Νοέμβριος 11, 2006 Phoenix είναι το BIOS.Κατέβασε το cpu-z που είναι μικρό και δεν χρειάζεται τίποτα παραξενα installations.http://www.cpuid.com/download/cpu-z-137.zip
Chaleas Νοέμβριος 11, 2006 Author #10 Νοέμβριος 11, 2006 Phoenix είναι το BIOS.Κατέβασε το cpu-z που είναι μικρό και δεν χρειάζεται τίποτα παραξενα installations.http://www.cpuid.com/download/cpu-z-137.zipΑυτο κατεβασα αλλα εκει που λεει manufacturer δε λεει τιποτα.Λεει model SiS-648FX κι οπως λες κι εσυ τα ιδια γραφει και στο chipset.Τι κανω?
Chaleas Νοέμβριος 11, 2006 Author #11 Νοέμβριος 11, 2006 Έκανα κατάργηση ότι είχα βάλει σχετικά με ήχο. Όχι τελευταία αλλα γενικώς.Ευτυχώς βρήκα το cd τις motherboard.Πέρασα τον driver έκανα update από την microsoft και μόλις έκανα restart πάλι μου εμφανίζει το τις device cannot restart. Πρέπει να φύγω.Αν σκεφτείτε τίποτα άλλο please πέστε μου
regent1442169115 Νοέμβριος 11, 2006 #12 Νοέμβριος 11, 2006 Αν η μητρική σου στηρίζεται όντως στο Sis648FX τότε φοράει ALC650 sound chip οπότε οι drivers βρίσκονται εδώΠάντως μπες και στο BIOS να δεις αν είναι ενεργοποιημένος ο onboard sound controller.
NGF Νοέμβριος 11, 2006 #13 Νοέμβριος 11, 2006 Εχω την ιδια μητρικη και βαζω drivers απο εδω http://www.cmedia.com.tw/?q=en/driver. Δοκιμασε και αυτο
Chaleas Νοέμβριος 12, 2006 Author #14 Νοέμβριος 12, 2006 Εχω την ιδια μητρικη και βαζω drivers απο εδω http://www.cmedia.com.tw/?q=en/driver. Δοκιμασε και αυτοΕυχαριστω πολυ.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι απο ολα να κατεβασω.Στο πρωτο διαλεγω on board.Στο δευτερο?? Τι διαλεγω? Απο που μπορω να δω πιο ειναι για μενα??? Να σαι καλα
Chaleas Νοέμβριος 12, 2006 Author #15 Νοέμβριος 12, 2006 Αν η μητρική σου στηρίζεται όντως στο Sis648FX τότε φοράει ALC650 sound chip οπότε οι drivers βρίσκονται εδώΠάντως μπες και στο BIOS να δεις αν είναι ενεργοποιημένος ο onboard sound controller. Να σαι καλα.Το κατεβαζω και θα το δοκιμασω. Ευχαριστω πολυ ολους σας. Αν δεν τα καταφερω θα σας ξαναζαλισω για λιγο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.