ZntNkr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 Hi! Ειμαι καινουργιος στο φορυμ για αυτο να με σηνχορησετε για τα λαθη..Εχο εναν ρ4 στα 3.2 intel motherboard msi ms-6728 model καρτα γραφικον nvidia geforce fx 5600 xt μνημη ram 1gb 2*512 ddr samsung με ενσοματομενες ψηκτρες για ram ενα case που δεν θημαμαι πως λεγεται αλλα ειναι μαυρο και εχει παντου μικρες τρηπουλες και εσωτερικα μια χοανη για να βγαινει ο αερας.Επισης εχο αγορασει της thermalright cooler ψηκρτα την οποια δεν μπορω να βαλω στην cpu επειδη εχει διαφορετικα socket οπως επισης ενα φαν size 120x120x25mm silent, και τροφοδοτικο της TAGAN TG430-U22 DUAL FAN 430W BLACK + 2XPCI-E. Η εροτηση μου ειναι τι μπορω να κανω για να πεσει η θερμοκρασια απο τους 47 βαθμους και πως μπορω γενικα το pc μου να το κανω overclocking χωρις να εχο κακα αποτελεσματα...Ευχαριστω για τον χρονο σας και σηγνωμη για το μεγαλω post:033:η ψηκτρα που εχο ειναι αυτη http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=53189απο πανω μπαινει ο ανεμιστηρας αλλα η ψηκτρα δεν εφαρμοζει στην cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 thermalright cooler ψηκρτα την οποια δεν μπορω να βαλω στην cpu επειδη εχει διαφορετικα socket οπως επισης ενα φαν size 120x120x25mm silent, και τροφοδοτικο της TAGAN TG430-U22 DUAL FAN 430W BLACK + 2XPCI-E Καλωσήρθες στο φόρουμ! Ποιά ακριβώς ψηκτρα αγόρασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
axi Νοέμβριος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Στο site της thermalright λέει οτι η xp 120 είναι συμβατή με το 875P Neo-FIS2R που λογικά πρέπει να είναι ίδιο με το δικό σου.Τα γαντζάκια της ψήκτρας δεν πίανουν πάνω στη βάση του socket;Μήπως πρέπει να ξεβιδώσεις τη βάση και να βάλεις κάποια άλλη που έχει μαζί με την ψύκτρα στη συσκευασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.