spresv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2006 Σαν καλο παιδακι εκλεισα το pc χτες βραδυ, γιατι μετα το format δεν ηταν ετοιμο για ολονυχτια. Παω να το ανοιξω σημερα, αλλα αυτο ειχε διαφορετικη αποψη. Για 2-3 φορες ανοιγε στιγμιαια και μετα εσβηνε. Αυτο το ειχα δει και παλιοτερα, αλλα με ενα clear cmos εστρωνε. Εδω μετα το clear cmos απλα δεν εκανε τπτ. Αναβει το λαμπακι αλλα δεν ανοιγει. Δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει, αλλα το λαμπακι στην αρχη τρεμοσβηνει, και μετα απο λιγο αναβει ανθρωπινα.Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν psu. "Ελαφρυνα" λιγο το συστημα απο δισκους και καρτες, αλλα παλι τιποτα. Δοκιμασα με/χωρις μνημες, καρτα γραφικων, δισκους, τιποτα. Ουτε απο τα περιπου 600 clear cmos συγκινηθηκε. Το αφησα και χωρις ρευμα και μπαταρια για ολο το απογευμα, παλι τιποτα. Μετρησα τασεις psu εκτος συστηματος, ηταν μια χαρα, στα φυσιολογικα τους.Δυστυχως δεν εχω ουτε 2ο psu να δοκιμασω, ουτε λεφτα για καινουριο... Το επομενο που μου περναει απο το μυαλο ειναι η μητρικη, αλλα αυτο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι. (η μητρικη ηταν η προσφορα του πλαισιου με τα 100 ευρω, και φυσικα δεν εχει μεινει τιποτα, ουτε υπαρχει καποια αξιολογη μητρικη με 100 ευρω...)Το συστημα εινια αυτο της υπογραφης. Παρακαλω οσοι εχουν την παραμικρη ιδεα να με βοηθησουν να αποφυγω το εγκεφαλικο... :087::087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Βγαλε τα ολα απο το κουτι και συνδεσε τα βασικα εκτος κουτιου να δεις μηπως παρει μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Για βραχυκύκλωμα δείχνει.Εύχομαι να μήν είναι κάτι πάνω στη μητρική...και να είναι κάποιο περιφερειακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 10, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Εχω δοκιμασει και με τα απολυτως απαραιτητα πανω, αλλα και παλι δεν συγκινηθηκε... Εξεταζεται το σχεδιο "ολα στον παγκο". Ποιος καθεται να λυσει υδροψυξη...Απλα δεν ειναι οτι πειραξα κατι και απο κει και μετα δεν ανοιγε. ΑΠλα μια μερα αποφασισε να μην ανοιξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 10, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 Πολύ γνωριμα συμπτωματα....Πριν κάνεις οτιδήποτε ριξε ένα βλέφαρο στους πυκνωτές της μητρικής. Αν είναι πχ φουσκωμένοι (εστω και ελάχιστα) ή αν έχουν "τρέξει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Παιδια, πηγε η ψυχη μου στη θεση της... Τα δοκιμασα ολα εκτος κουτιου με το ιδιο τροφοδοτικο, παλι dead. Δοκιμασα με ενα enermax 470 και bootare κανονικα. Εσεις το ξερατε οτι η 7800 bootαρει και χωρις τροφοδοσια? Για το rma του τροφοδοτικου... Ισχυει το οτι ολα τα ηλεκτρονικα εντος ΕΕ εχουν 2 χρονια εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Ισχύει. Παρε αν θες ένα τηλ στην προστασία καταναλωτή να ρωτήσεις και ακριβώς τον νόμο. Αν και δε νομίζω να έχεις prob. P.S. είχες δεν ειχες πάλι το ενερμαξ σε ξαλάσπωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Νοέμβριος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 ..Εσεις το ξερατε οτι η 7800 bootαρει και χωρις τροφοδοσια? ... ...:115: αλλλα νομίζω οτι δεν θα τρέχει 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Double post warningΟλα καλα εκτος κουτιου, ολα ανθηρα, bootαρε κανονικα. Ελα μου ντε που ομως η dfi εντος κουτιου δεν θελει να ανοιξει... Με μια μνημη, σε ενα απο τα 2 πρωτα slot απλα μου δινει 2 leds, ενω στα αλλα 2, 3 leds & beep.Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Νοέμβριος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 μήπως ακουμπάει κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Νοέμβριος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2006 Μπορεί να βραχυκυκλώνει αν ακουμπάει στο κουτί, νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.