TASOS Δεκέμβριος 30, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2006 Μιάς και είχα ελεύθερο χρόνο.... Είπα να παίξω λίγο με τα timings των μνημών σήμερα. Είχα μιά κουβέντα με κάποιο γνωστό πρόσφατα (ο οποίος διαβάζει το φόρουμ). Επέμενε ότι πλέον με τις DDR2 ... δέν παίζουν ρόλο τόσο πολύ τα timings ... παρά η απόλυτη ταχύτητα των μνημών σε MHZ. Στήν ίδια μητρική λοιπόν...έλεγε... "Οχι εμένα οι μνήμες μου τρέχουν στα 1066 5-5-5-15 ... και είμαι πιό γρήγορος" C2D 6400 8x450@3600 Unlinked mem@720 3-2-2-4 1T Sandra Unbuffered Sandra Buffered Superpi 1M Superpi 32M Συγκρίνωντας τα προηγούμενα δικά μου πόστ...η διαφορά είναι πιστεύω εμφανής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2007 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης μητρικής ας δούνε κι αυτό:http://evga.com/support/680i/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 4, 2007 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Καλή χρονιά και καλοδούλευτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Ιανουάριος 8, 2007 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 Σχετικα με το ποστ που εκανα λογο του προβληματος που ειχα με το keyboard της EVGA NF680i.http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=29851Δηλαδη οταν επεζα παιχνιδια η εγραφα κατι κολλουσε το πληκρολογιο κανοντας BEEP σε ασχετες στιγμες(συνηθως καθε 15-20 δευτ. ακουγοταν και ενα beep απο την mobo και κολλαγε πχ το πληκτρο που πατουσα σαν να το κρατουσα πατημενο)Δηλαδη με πληκτρολογιο PS/2 ειναι αδυνατο να δουλεψεις το pc.Eκανα ενα search στο google και βρηκα αυτα :http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1983404http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1962934&STARTPAGE=5&enterthread=yΔεν ειναι οτι με αναγκαζουν να αγορασω καινουριο keyboard (usb) που ειχα σκοπο να κανω ετσι και αλλιως, ειναι οτι εχουν βγαλει 2-3 καινουρια BIOS και το προβλημα δεν εχει διορθωθει πουθενα.Και ειναι δυνατο bug πιστευω για μια MOBO που στοιχιζει 250+ ευρω!!!!@@@@@@@@EVGA Intelligent Innovation@@@@@@@@@@@:115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 9, 2007 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 USB to PS2 K/B & PS2 ποντίκι .... δέν έχω κανένα πρόβλημα.Αντιθέτως στο σύστημα του landlover που δοκίμασα...PS2 K/B & USB to PS2 ποντίκι είχα προβληματάκια σποραδικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Ιανουάριος 9, 2007 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Kατα την γνωμη μου κοιμουνται ορθιοι στην EVGA.Εχουν κανει 3-4 αναβαθμισεις του bios και δεν μπορουν να φτιαξουν το μεγαλυτερο προβλημα της MOBO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 22, 2007 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Νέο P24 biosftp://ftp.evga.com/BIOS/NF68_P24.exeBIOS Version : P24 - EVGA Recommended Download BIOS Date : 1/12/2007 BIOS File : NF68_P24.bin (filesize N/A) Notes : The following was updated in release P24:Vista WHQL Certified USB Floppy improvements for RAID installs Correct CPU temp and voltage system monitor displays in BIOS Correct default CPU multiplier setting Fix "Code 50" hang received under certain VGA configurations Also includes these updates from bios P20, P21 and P23:Fix for SATA disk drives Improvements to memory stability and overclockability Disabled spread spectrum tables for improved overclockability Improve POST screen CPU speed reporting Improves X-Fi and internal audio functionality WHQL Certified BIOS Improvements to overclocking Enhancements for Quad-Core CPUs Adds ability to enable splash screen INSTRUCTIONS: Mainboard BIOS updates can be accomplished through the following.FLOPPY (Floppy Disk and Disk Drive Required) Download the following executable: NF68_P24.exe Insert blank floppy disk into drive and run executable Restart machine, and set floppy as the primary boot device After flash, power off PC completely, on reboot load defaults in BIOS NVIDIA System Update Tool Download the following executables: updatecenter.exe and NF68_P24.bin Select browse and locate NF68_P24.bin Select load bios Power off PC completely, on reboot load defaults in BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 26, 2007 Author #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 ...και κάτι από αυτά που δύσκολα πιστεύεις ότι μπορεί να συμβούν !!!Η μητρική μπουτάρησε σε εγκατάσταση Windows από Intel 915 chipset.Συγκεκριμένα αυτή την εγκατάσταση χρησιμοποιούσα στην Asus P4GD1 με τον Dothan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιανουάριος 26, 2007 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Se safe mode η κανονικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 27, 2007 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 ;297520']Se safe mode η κανονικα ?Κανονικά ... έκανε boot απροβλημάτιστα.Η πλάκα είναι ότι και το 2ρο partition που είχα Windows 2000 (πάλι με 915 chipset) έπαιξε νεράκι και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 31, 2007 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Εχω την εντύπωση ότι βρήκα το max chipset clock (στη συγκεκριμένη μητρική) χωρίς να την έχω μοντάρει. 504,1 ΜΗΖ http://img379.imageshack.us/my.php?image=cpuz4033resizesq0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 31, 2007 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Εχω την εντύπωση ότι βρήκα το max chipset clock (στη συγκεκριμένη μητρική) χωρίς να την έχω μοντάρει.504,1 ΜΗΖ Εγώ πάλι λέω οτι πάς για το 100% oc club.. Δώσ'του λίγο ακόμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 1, 2007 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Τασο θα τα πουμε μηπως ερθω μια βολτα το Σ/Κ με μερικα εργαλεια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extreme Φεβρουάριος 1, 2007 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣεχω την evga 680iτο προβλημα μου ειναι οτι εβαλα τους drivers της μητρικης και ειδα στο system device manager οτι το chipset ειναι nforce 550/570/590εχει κανεις ιδεα γιατι?ενω η μητρικη ειναι nforce 680το δευτερο να ρωτησω ο core 2 duo σε τι voltage παιζει κανονικα?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 20, 2007 Author #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Οι κάτοχοι registered NF680i ... έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τη μητρική τους (με προνομιακή τιμή) στην νέα 780i. (Θέλει log-in το link) http://www.evga.com/680iupgrade (EVGA's Forum topic) http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=194493 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Δεκέμβριος 20, 2007 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣεχω την evga 680iτο προβλημα μου ειναι οτι εβαλα τους drivers της μητρικης και ειδα στο system device manager οτι το chipset ειναι nforce 550/570/590εχει κανεις ιδεα γιατι?ενω η μητρικη ειναι nforce 680το δευτερο να ρωτησω ο core 2 duo σε τι voltage παιζει κανονικα?ευχαριστωWelcome στο forum!Μαλλον καποιο bug ειναι βαλε τελευταιους drivers και ολα οκ.Με το voltage μην αγχεσαι καπου στο 1,3 αναλογα και το κομματι!:046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
all3_n Φεβρουάριος 18, 2009 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2009 Χαίρεται!! Τάσο εξαιρετική η παρουσίαση για τη μητρική μου... respect!! Θέλω να ρωτήσω λίγο αν εχει ασχοληθεί κανείς με τη διαδικασία για να τοποθετήσει 2 κάρτες γραφικών. Παίζει σημασία να είναι ίδιες; Γιατί βρήκα μία ίδια με τη δικιά μου σε καλή τιμή (asus en8800 gts 640MB GDDR3). Θά 'θελα βοήθεια και στα βήματα που ακολουθώ για την εγκατάσταση κλπ. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.