Jump to content

ΗΡΘΑΝ ΟΙ 8800!!!!

Magnus

Recommended Posts

μα εμείς μιλάμε εδώ για SLI και δεύτερον γιατι να πάρω μια αν είναι να τασκάσω για κάρτες τότε SLI ή , ακόμα καλύτερα X-Fire!!!! :D:D:D:D:D:D:033: :033: :033: :033:

οποιος θελει το απολυτο σε επιδοσεις και σε αναλυσεις τεραστιες, δεν ειναι ασχημη η τιμη της, ειδικα της GTS,

και πολυ λογικη η καταναλωση της σε σχεση με τις προηγουμενες καρτες

αμεσως αμεσως βαζει για αποσυρση ολες τις προηγουμενες ακριβες καρτες , ΑΤΙ & nvidia

κατι 7950GX2 GTX, 1950XTX, κλπ δεν εχουν πλεον λογο υπαρξης, εκτος αν η τιμης τους πεσει αρκετα κατοσταρικα

Παιδια επειγει να φτιαξω ενα συστημα μεχρι 1100 ευρω (μονο το κουτι).

Αξιζει να βαλω μια τετοια μεσα?Δλδ καμια 500αρα ευρω η να παω για κατι φτινοτερο?

Παιζω πολλα παιχνιδια online κυριως.

Παιδια επειγει να φτιαξω ενα συστημα μεχρι 1100 ευρω (μονο το κουτι).

Αξιζει να βαλω μια τετοια μεσα?Δλδ καμια 500αρα ευρω η να παω για κατι φτινοτερο?

Παιζω πολλα παιχνιδια online κυριως.

Aν εχεις 20αρα οθονη και ανω αξιζει η 8800 με τα 450ε του πλαισιου.

Σε 19αρες (1280χ1024) ειναι πολυτελεια.

17 αρα εχω Sony TfT.

Εχω και μια 19αρα Crt.

Αλλα με κουραζει οταν παιζω παιχνιδια παρα πολυ.:087:

Οποτε χρησημοποιω την 17 αρα.

Με νοιαζει να αντεξει στον χρονο να μην θελει αλλαγη συνεχεια.

Δλδ αυτη διαβασα υποστηριζει dx10.

Υπαρχουν αυτη τη στιγμη παιχνιδια που να θελουν DX10?

Εγω αυτα που παιζω dx8.1 θελουν...:057:

το συστημα μου ειναι ΑΚΟΜΑ ενας Pentium 2.6 και μια RADEON 9800 PRO 128 MB

17 αρα εχω Sony TfT.

Εχω και μια 19αρα Crt.

Αλλα με κουραζει οταν παιζω παιχνιδια παρα πολυ.:087:

Οποτε χρησημοποιω την 17 αρα.

Με νοιαζει να αντεξει στον χρονο να μην θελει αλλαγη συνεχεια.

Δλδ αυτη διαβασα υποστηριζει dx10.

Υπαρχουν αυτη τη στιγμη παιχνιδια που να θελουν DX10?

Εγω αυτα που παιζω dx8.1 θελουν...:057:

το συστημα μου ειναι ΑΚΟΜΑ ενας Pentium 2.6 και μια RADEON 9800 PRO 128 MB

?? Σε κουράζει η 19άρα CRT? Περίεργο.. εγώ σε λίγο καιρό θα πάρω και δεύτερη 21’ CRT(λόγω κάποιων προγραμμάτων που δουλεύω και θέλουν 2η οθόνη για ευχρηστία). Εμένα δεν με κουράζει καθόλου όσες ώρες και να κάθομαι. Κατέβασε το Contrast στο 45-50%, το ίδιο κάνε και στο brightness(όταν είσαι στα windows) όταν είσαι σε παιχνίδι βάλε 65-80% και 55-75% αντίστοιχα. ;)

Όσο για την 8800, για να την αξιοποιήσεις πλήρως θες την CRT οθόνη(λόγω αναλύσεων και refresh rate)

Παιχνίδια με DX10 δεν βγήκαν ακόμα, το σύστημα σου είναι ΟΚ.. θα το αναβαθμίσεις Full αν θες τα Χριστούγεννα και μετά.

?? Σε κουράζει η 19άρα CRT? Περίεργο.. εγώ σε λίγο καιρό θα πάρω και δεύτερη 21’ CRT(λόγω κάποιων προγραμμάτων που δουλεύω και θέλουν 2η οθόνη για ευχρηστία). Εμένα δεν με κουράζει καθόλου όσες ώρες και να κάθομαι. Κατέβασε το Contrast στο 45-50%, το ίδιο κάνε και στο brightness(όταν είσαι στα windows) όταν είσαι σε παιχνίδι βάλε 65-80% και 55-75% αντίστοιχα. ;)

Όσο για την 8800, για να την αξιοποιήσεις πλήρως θες την CRT οθόνη(λόγω αναλύσεων και refresh rate)

Παιχνίδια με DX10 δεν βγήκαν ακόμα, το σύστημα σου είναι ΟΚ.. θα το αναβαθμίσεις Full αν θες τα Χριστούγεννα και μετά.

Καθομαι στο pc πανω απο 13 ωρες καθημερινα...παλιοτερα και 15+

Αυτο ειναι το προβλημα κυριως...

Αν καθομουν 5-6-7 ωρες θα ηταν καλα με ολες τις οθονες.

Δεν έχεις κανένα απολύτως λόγο να χρειάζεσαι 8800 με την οθόνη που έχεις.

δλδ max settings ποια καρτα με βγαζει?

full ΑΑ κτλ.

Υ.Γ.Υπάρχουν και οι ΟΕΜ(βλ αγνωστες) που πουλάνε σαβούρα.

μη υπερβαλουμε...

καλουλες ειναι και οι ΟΕΜ για τα λεφτα τους..απλα εχουν μουφα ψυξη και δεν εχουν παρα μονο ενα cd με drivers μεσα..

καλουλες ειναι και οι ΟΕΜ για τα λεφτα τους

Το θέτεις σωστά δικέ μου αλλά,

->στο ελλαντα δεν τιμολογούνται σωστά. :)

Την πήρα! Εδώ και 2 μέρες έχω την ASUS 8800 GTS και πραγματικά έχω μείνει με ανοιχτό στόμα (ναι εδώ και 2 μέρες κυκλοφοράω με το στόμα ανοιχτό!). Δεν έχω ξαναδεί κάρτα να παίζει το 3D Mark 06 σα να ναι DVD video, ποτέ κάτω από 24 και συνολικό σκορ πάνω από 8400 στο σύστημά μου! Παιχνίδια;;; Απλά δεν υφίστανται! Δεν καταλαβαίνει τίποτα με το πιο τρελό anti-aliasing και anisotropic filtering και details και όλα! Ασχολούμαι με εξομοιωτές οδήγησης και πραγματικά βρήκα τη γεια μου επιτέλους GTR2 με όλα τέρμα, βροχή 50 αυτοκίνητα μπροστά και να μην καταλαβαίνει χριστό! :045: :045: :045: :045: 8800 πραγματικά RESPECT :109: :109:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.