Babic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά , όπως λέω και στον τιτλο ξαφνικά το ανεμιστηράκι της μητρικής που είναι στη κάρτα γραφικών έκανε ένα παράξενο θόρυβο , το ανεμιστηράκι δεν βρίσκει σε τίποτα , εξάλλου ο θόρυβος δεν έρχεται από τους έλικες αλλά από το εσωτερικό του , προς το παρόν το έβγαλα από το ρεύμα γιατί ο θόρυβος ήταν ενοχλητικός , τι να κάνω ; :087:
deadlock7 Νοέμβριος 9, 2006 #2 Νοέμβριος 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά , όπως λέω και στον τιτλο ξαφνικά το ανεμιστηράκι της μητρικής που είναι στη κάρτα γραφικών έκανε ένα παράξενο θόρυβο , το ανεμιστηράκι δεν βρίσκει σε τίποτα , εξάλλου ο θόρυβος δεν έρχεται από τους έλικες αλλά από το εσωτερικό του , προς το παρόν το έβγαλα από το ρεύμα γιατί ο θόρυβος ήταν ενοχλητικός , τι να κάνω ; :087:Κάπου σ'έχασα!:105: Το ανεμιστηράκι της dfi είναι εκνευριστικό και θα ήταν καλή σκέψη να το αντικαταστήσεις.Μπορείς βεβαίως να ρίξεις και τις στροφές μέσα στα windows μέσω του smartguardian ή του speedfan.Aν μπορείς εξήγησε λιγάκι το συμβάν..
Babic Νοέμβριος 9, 2006 Author #3 Νοέμβριος 9, 2006 Κάπου σ'έχασα!:105: Το ανεμιστηράκι της dfi είναι εκνευριστικό και θα ήταν καλή σκέψη να το αντικαταστήσεις.Μπορείς βεβαίως να ρίξεις και τις στροφές μέσα στα windows μέσω του smartguardian ή του speedfan.Aν μπορείς εξήγησε λιγάκι το συμβάν..Έχεις δίκιο δεν τα είπα καλά . Το ανεμιστηράκι αυτό τελευταία παρατήρησα κάνει έναν θόρυβο , πρωσπάθησα να δω μήπως έχει πάρει τίποτα και κάνει αυτό τον θόρυβο . Όμως μετά από λίγο ψάξημο κατάλαβα ότι το ανεμιστηράκι περιστρέφεται κανονικά και ο θόρυβος έρχεται από το εσωτερικό του . Μάλιστα το ανεμιστηράκι δεν περιστρέφεται συνεχόμενα , δουλέυει δηλαδή περιοδικά:087:
deadlock7 Νοέμβριος 9, 2006 #4 Νοέμβριος 9, 2006 Δοκίμασε να ρίξεις τις στροφές μέσα απ'τα windows όπως σου έγραψα πιο πάνω και δές αν υπάρχει βελτίωση.Το πιο πιθανό είναι όταν ζορίζεις το μηχάνημα ν'ανεβάζει στροφές.Σε περίπτωση που η περιοδικότητα που λές δεν σου φαίνεται κανονική κι έχεις εγγύηση πήγαινέ την πίσω ή αγόρασε ένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου..
Oric1442169126 Νοέμβριος 9, 2006 #5 Νοέμβριος 9, 2006 Απλώς απέκτησε τζόγο ο άξονάς του και χτυπάει, κάτι που μπορεί να διορθωθεί με λάδωμα. Καλύτερα να το αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο.
Babic Νοέμβριος 9, 2006 Author #6 Νοέμβριος 9, 2006 Μάλλον αυτό θα κάνω παιδιά , θα πάρω μία καινούρια . Ευχαριστώ :104:
varelasj Νοέμβριος 10, 2006 #7 Νοέμβριος 10, 2006 Δε χρειαζεται να παρεις ολοκληρη καινουρια μητρικη αν εννοεις αυτο. Εγω σε ολες μου τις μητρικες 2 dfi και 1 msi εχω αλλαξει τη ψυξη του chipset με αυτο εδω το titan.
masteroidz1442169105 Νοέμβριος 10, 2006 #8 Νοέμβριος 10, 2006 Μετά απο προτροπή του varelasj πριν απο 2 μηνες περίπου άλλαξα και εγω το ανεμιστηράκι για αυτό τον λόγο και όλα είναι μια χαρά τωρα!
kyr_soronas1442169136 Νοέμβριος 10, 2006 #9 Νοέμβριος 10, 2006 εγώ πάλι έχω ASUS MOBO και έχει παθητική ψήξη με heatpipes ησυχία
Giorgos22 Νοέμβριος 19, 2006 #10 Νοέμβριος 19, 2006 Ρε θα την καψεις.Υπάρχουν ειδικες ψυχτρες χωρίς ανεμιστήρι.Πηγαινε στο e-shop.Ekει θα βρείς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.