Jump to content

heeeeeeeeeelpp!!!!!

Chaleas

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Πριν από λίγο κόλλησε το pc μου.Περίμενα λίγο δεν ξεκόλλησε και πάτησα το μαγικό κουμπάκι(reboot). Όταν πήγε να ανοίξει μου έβγαλε ένα πρόβλημα στην αρχή και κάτι έλεγε ότι ο cpu δεν μπορεί..... (δεν θυμάμαι από τον πανικό μου) και να ρυθμίσω εγώ κάτι στο CMOS όπου επίσης πάλι δεν κατάλαβα τι.Ξαναπατάω το κουμπάκι reboot και μετά μου κανε κάτι περίεργους θορύβους και οτι παλι πρεπει να ρυθμισω κατι αλλα διαφορετικο απο την πρωτη.Το βγάζω από το ρεύμα, βγάζω τις μνήμες τις καθαρίζω από την σκόνη, βγάζω την "μπαταριουλα" τις μητρικής πάω να το ξαναβάλω μπρός και τίποτα.Αλλα μετά άλλαξε ο θόρυβος κι έκανε mpiiiiiiiiip σαν όταν δεν δουλεύουνε οι μνήμες.Έχω dual channel 2x256.Βγάζω την μια πάω να το βάλω μπρός πάλι mpiiiiip.Αλλάζω και βάζω την άλλη και πήρε.Μετά έβαλα ξανά και την δεύτερη και άνοιξε αλλα στο device manager λέει ότι δουλεύω με 256 μνήμη.Αν δεν κανς λαθος αν ητανε καμενη η μια δεν επρεπε να ανοιξει.Ετσι δεν ειναι?

Υπάρχει περίπτωση να κατάλαβε κανεις τι λέω?

Τελικα μετα απο πολλα restart και πολλους καθαρισμους δουλευουνε και οι 2 μνημες.Ευχαριστω πολυ:001:

Και η ερώτηση μου: είναι τελικά πρόβλημα τις μνήμης η όχι?Αν ναι θέλω συμβουλές μετά για πια μου ταιριάζει.

Ευχαριστώ πολύ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.