Enter Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2006 Παιδια ειναι το πρωτο ποστ μου στο forum και γιαυτο να πω ενα ευχαριστω για τη φιλοξενια,παρεα κτλ. Επεσε στα χερια μου πριν λιγες μερες ενα ολοκληρο PCακι με cpu pentium 4 1,8 και mobo μαλλον cintech (απο ενα αυτοκολητο που εχει πανο της)το οπιο οταν παταω το power on δουλευει το τροφοδοτικο και ο ανεμιστηρας της cpu αλλα δεν κανει τιποτα αλλο περα απο αυτα.Εχω βαλει και το speaker και δεν κανει το μπιπ οταν το αναβω.Εβγαλα ολα οσα εχει πανο της η mobo(hd,drives κτλ) και παλι τιποτα.Μπορω να κανω κατι αλλο για να δουλεψει?Δεν βλεπω πουθενα να γραφει η mobo πιο μοντελο ειναι για να βρω τουλαχιστον το manual στο net.Να ανεβασω καμια φοτο της μηπως ξερει κανενας? Ευχαριστω Γιωργος
geo_hal Νοέμβριος 8, 2006 #2 Νοέμβριος 8, 2006 Κάνε ενα bios reset. Οι chaintech δεν γράφουν μοντέλο πάνω;Edit:Ανέβασε καμία φωτό.
Darkus Νοέμβριος 8, 2006 #3 Νοέμβριος 8, 2006 Aν το clear cmos δεν κανει δουλεια τοτε τσεκαρε τη μπαταρια του bios.Eιχα ενα παρομοιο προβλημα με μια ΑΒΙΤ η οποια επειδη την ειχα στο κουτι της για κανα 6 μηνο φαινεται πως αποφορτιστηκε εντελως και χρειαστηκε αντικατασταση.Με μια καινουρια μπαταρια ολα δουλευαν οκ!!A και μαλλον ειναι chaintech οπως ανεφερε και ο προλαλησαντας γιατι cintech εταιρεια που να παραγει μητρικες δεν υπαρχει!Αν εχει καποιο Led η μητρικη τσεκαρε αν δουλευει οταν ανοιγεις το power.!Aν δε δουλευει το Led τοτε μαλλον η μητρικη παρεδωσε......
Enter Νοέμβριος 8, 2006 Author #4 Νοέμβριος 8, 2006 Εκανα clear CMOS αλλα τιποτα.Μετρησα τη μπαταρια που βλεπετε και στη φοτο και βγαζει 3 Volt.ειναι καλη η ταση της?Μηπως ξερει καπιος πιο μοντελο ειναι τελικα απο τις φοτο?Sorry για το ορθογραφικο λαθος chaintech ειθελα να γραψω
Enter Νοέμβριος 9, 2006 Author #5 Νοέμβριος 9, 2006 παιδια βρηκα το part nuber της και κατεβασα το manual αλλα δεν καταφερα να τη φερω σε λειτουργια.Για τα volt της μπαταριας ξερει κανεις?Mobo: http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/Chaintech/9BJA/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.