Jump to content

Καινούργιοι winchester, πότε;;;

nobig

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Hero

90nm = 0,09μm κι όχι 0.9μm

Τώρα τα 0.9nm είναι άλλο θέμα Mr Samael. :p

Xχεχε!Σωστος,αλλη φορα θα φροντισω να μη ποσταρω σε αλλους τομεις εκτως του offtopic τετοιες ωρες(05:27).... :hehe:

Το Ε0 το βρίσκεις απο CABHE που λέει και το 044...;;;

Ερώτηση γιατί μαυρίζεται κωδικούς του επεξεργαστή;; Αν δεν το κάνεται εσείς τότε γιατί το κάνουν κάποιοι;;;;

αυτή η φώτο είναι από μ. το μ δε υπογράφει ποτέ NDA γι αυτό μπορεί να βγάζει στη φόρα ότι θέλει όποτε το θέλει όταν το έχει στα χέρια του. το θέμα είναι ότι αν φαινόταν το serial και το τετράγωνο ίσως να καρφωνόταν κάποιος που δεν έπρεπε ;)

νομίζω ότι το BL θα είναι αυτό που θα τους χαρακτηρίζει (όπως χαρακτήριζε το BI τους Wini) αλλά θα δούμε. 0448 είναι 48 εβδομάδα του 2004. λογικά για desktop θα πρέπει να είναι 2005 και βάλε.

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από enduracell [14-02-2005 00:33]

αυτή η φώτο είναι από μ. το μ δε υπογράφει ποτέ NDA γι αυτό μπορεί να βγάζει στη φόρα ότι θέλει όποτε το θέλει όταν το έχει στα χέρια του. το θέμα είναι ότι αν φαινόταν το serial και το τετράγωνο ίσως να καρφωνόταν κάποιος που δεν έπρεπε ;)

νομίζω ότι το BL θα είναι αυτό που θα τους χαρακτηρίζει (όπως χαρακτήριζε το BI τους Wini) αλλά θα δούμε. 0448 είναι 48 εβδομάδα του 2004. λογικά για desktop θα πρέπει να είναι 2005 και βάλε.

4 απριλιου φιλε μου και θα τελειωνει σε ADA3500BP:T:

Μέχρι το πάσχα θα μείνω με τον 700αάρη;; :wall:

Μήπως έχει κανείς να μου δανείσει για κανα μήνα μια μητρική ανεξαρτήτου chipset Και δυνατοτήτων να βάλω τον 2400+;:tomato:

Αρχική απάντηση από nobig [10-03-2005 20:35]

Μέχρι το πάσχα θα μείνω με τον 700αάρη;; :wall:

Μήπως έχει κανείς να μου δανείσει για κανα μήνα μια μητρική ανεξαρτήτου chipset Και δυνατοτήτων να βάλω τον 2400+;:tomato:

Μακαρι να ειναι μεχρι το Πασχα

Εdo στο Ελλαδα ακομα δεν εχουν ερθει οι Winchester:turn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.