fonzi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2006 Πριν λίγο έκανα με winflash προσπάθεια να περάσω το νέο επίσημο bios 4.06 της DFI στην ultra-d μητρική μου.Ενώ έδειξε ότι έγινε κανονικά η διαδικασία, μου ζήτησε επανεκκίνηση. Πάει να ξεκινήσει και τίποτα!!! Δεν δίνει καν σήμα στην οθόνη! Σαν να πήρε λάθος bios (δεν ισχύει αυτό!).Εχω ένα παλιό bios σε δισκέτα αλλά φυσικά δεν την διαβάζει.Τι να κάνω;; Υπάρχει λύση;Το κακό είναι ότι έχω μόλις πάρει διπύρηνο για 939 (γι αυτό χρειάστηκα και νέο bios).H μητρική είναι αγορασμένη από multirama. Είναι μέσα στην εγγύηση. Τι να τους πω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Νοέμβριος 7, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Clear Cmos με το τζαμπερακι ή βγαλσιμο της μπαταριας για 5-10 λεπτα και ξαναδοκιμασε να τον ξεκινησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 7, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Δεν γίνεται τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 7, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Nα την πας πισω και να πεις μου χαλασε απλα κατα τα αλλα δεν κανουμε update το ΒΙΟS απο τα win ποτε μα ποτε και ακομα χειροτερα αν ηταν overclocked.Mονο απο το DOS και στα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 7, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Κουφό! Εμεινε μισή ώρα χωρίς ρεύμα και τωρα μπουτάρει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Νοέμβριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Ευτυχως που το ειπες για να ξερω απο εδω και περα ποσο θα περιμενω αν χρειαστει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 7, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 και να σκεφτείς ήμουν έτοιμος να αρχίσω το ξεμοντάρισμα. Και λέω δεν του δίνω άλλη μια μπας και... Το ξέρετε φαντάζομαι το ανέκδοτο με τον πληροφορικό, τον ηλεκτρολόγο και τον μηχανολόγο που τους χάλασε το αμάξι: Λέει ο ηλεκτρολόγος "μπαταρία θα είναι", λέει ο μηχανολόγος "σασμάν", λέει ο πληροφορικός "ρε σεις, δεν βγαίνουμε και να ξαναμπούμε πήπως πάρει;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 8, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 δεν κανουμε update το ΒΙΟS απο τα win ποτε μα ποτε και ακομα χειροτερα αν ηταν overclocked.Mονο απο το DOS και στα default.Δεν ξερω για σενα αλλα σε εμενα συμβαινει συνηθως το αντιθετο. Flash απο windows δεν μου εχει αποτυχει ποτε. Απο Dos εχω "χασει" μητρικες (μπορει να εφταιγαν και οι δισκετες ομως). Βεβαια βασικη προυποθεση , να μην ειναι overclocked το μηχανημα και να υπαρχουν οσο το δυνατον λιγοτερα residential στην μνημη και κλειστο το Antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.