Jump to content

ΕΠΕΙΓΟΝ: bios αναβάθμιση και καταστροφή;

fonzi

Recommended Posts

Πριν λίγο έκανα με winflash προσπάθεια να περάσω το νέο επίσημο bios 4.06 της DFI στην ultra-d μητρική μου.

Ενώ έδειξε ότι έγινε κανονικά η διαδικασία, μου ζήτησε επανεκκίνηση. Πάει να ξεκινήσει και τίποτα!!! Δεν δίνει καν σήμα στην οθόνη! Σαν να πήρε λάθος bios (δεν ισχύει αυτό!).

Εχω ένα παλιό bios σε δισκέτα αλλά φυσικά δεν την διαβάζει.

Τι να κάνω;; Υπάρχει λύση;

Το κακό είναι ότι έχω μόλις πάρει διπύρηνο για 939 (γι αυτό χρειάστηκα και νέο bios).

H μητρική είναι αγορασμένη από multirama. Είναι μέσα στην εγγύηση. Τι να τους πω;

και να σκεφτείς ήμουν έτοιμος να αρχίσω το ξεμοντάρισμα.

Και λέω δεν του δίνω άλλη μια μπας και...

Το ξέρετε φαντάζομαι το ανέκδοτο με τον πληροφορικό, τον ηλεκτρολόγο και τον μηχανολόγο που τους χάλασε το αμάξι: Λέει ο ηλεκτρολόγος "μπαταρία θα είναι", λέει ο μηχανολόγος "σασμάν", λέει ο πληροφορικός "ρε σεις, δεν βγαίνουμε και να ξαναμπούμε πήπως πάρει;" :)

δεν κανουμε update το ΒΙΟS απο τα win ποτε μα ποτε και ακομα χειροτερα αν ηταν overclocked.Mονο απο το DOS και στα default.

Δεν ξερω για σενα αλλα σε εμενα συμβαινει συνηθως το αντιθετο. Flash απο windows δεν μου εχει αποτυχει ποτε. Απο Dos εχω "χασει" μητρικες (μπορει να εφταιγαν και οι δισκετες ομως). Βεβαια βασικη προυποθεση , να μην ειναι overclocked το μηχανημα και να υπαρχουν οσο το δυνατον λιγοτερα residential στην μνημη και κλειστο το Antivirus.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.