mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Ξερει κανεις τα παρακατω τι τα βαζουμε ρε παιδια????(Δινω και τις διαθεσιμες επιλογες)To peg link buffer (auto-long-short)To link latency (auto-slow-normal)]To Peg link mode (auto-slow-normal-fast faster)To Peg root control (auto-enabled-disabled)To slot Power (Auto-light-normal-heavy-heavier-Asikoto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σχετικά με τα PEG... http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=130&var2=0 Γενικά για πουσάρισμα της κάρτας γραφικών είναι... (Τώρα που το είπες για να τα πειράξω και γω λίγο. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σε ευχαριστω πολυ κατατοπιστικο.Με λιγα λογια οποιος εχει nvidia τα αφηνει στο auto και τελειωνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Η default συχνότητα του PCI-e ποιά είναι?Σε μένα με 925x ξεκινά από 90MHz και φθάνει εώς 150MHz...Θέλω να το λοκάρω στο default για να ανεβάσω κι άλλο FSB,μιάς και στο auto υποψιάζομαι ότι παίζει με διαιρέτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αν δεν απατωμαι ειναι 99.99 mhz.Αλλα εγω αντιμετωπιζω και το εξης προβλημα:Οταν κλειδωνω το pci-x στα 99.99 mhz το clockgenerator μου λεει οτι δεν ειναι κλειδωμενο και το υπολογιζει συμφωνα με το fsb.ΜΠορεις να το τσεκαρεις αν γινεται και στο δικο σου συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Δυστυχώς έτσι είναι και σε μένα,δυστυχώς η Intel έκανε το 925ΧΕ να κάνει αυτά τα κόλπα και όχι τα 915/925Χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.