mortisboy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 ....τον τελευταιο καιρο λογο φορτου εργασιας το μεγαλο pc στο σπιτι δεν το πολυ πειραζω ....και ειπα σημερα που ειχα χρονο να κατσω να καθαρισω το κτηνος .... P.S Απο τον Σεμπτεβρη ειχα να το καθαρισω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ...μιλαμε για μοκετα κανονικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ...αλλα η οδοντοβουρτσα εκανε καλη δουλεια... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 σαν μελίσσι έχει καντήσει (γιατί δεν χρησιμοποιείς ηλεκτρική σκούπα; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ....να και ο ηπαιτιος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιανουάριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 κανονικη βιοκαρπετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ....δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια διαφορα σε temps εκτος απο τον το κλασσικο -1c ....και αυτο γιατι ουτος η αλλος το rad ειναι σωληνωτο και μακρυ και δεν καταλαβαινει και πολλα πραγματα απο τα fans.. ....αλλα τουλαχιστον αποβαλει πιο σωστα την θερμοκρασια ....και βελτιωθηκε και το πεσιμο της θερμοκρασιας απο load σε idle... @suedehead ...... :P :D @spc......αστα να πανε εχω 2 πολυ τριχωτες γατες..και πακετο.... Βασικα επειδη ειναι απο A/C εχει πολυ λεπτα fins και στραβωνουν με το που τα ακουμπας....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Ειναι λιγο τερατακι το ψυγειο ή μου φαινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy ....να και ο ηπαιτιος..... Jesus!! Τι ειναι τουτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από soki Ειναι λιγο τερατακι το ψυγειο ή μου φαινεται? Μπα ιδεα σου ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 18:39] Ειναι λιγο τερατακι το ψυγειο ή μου φαινεται? ..... :p .....ειναι το κλασικο μου rad απο LG 12000BTU ... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από mortisboy@spc......αστα να πανε εχω 2 πολυ τριχωτες γατες..και πακετο.... Βασικα επειδη ειναι απο A/C εχει πολυ λεπτα fins και στραβωνουν με το που τα ακουμπας....... ναι το ξέρω μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως το εξάρτημα με τις τρίχες (αυτό για καναπέδες κλπ) (και αν δεν σε βολεύει βάζεις πάλι το μεγάλο και ρουφάς τις γάτες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Aυτοί οι ανεμιστήρες 12 -άρηδες είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:47] ναι το ξέρω μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως το εξάρτημα με τις τρίχες (αυτό για καναπέδες κλπ) ....σωστο και αυτο... ......το σκεφτηκα ....αλλα ειχε πλακα γιατι το τραβαγα και εβγαινε κοματια.... ....εεε αν δεν λερωθουμε και λιγο πως θα νιωσουμε οτι κατι καναμε.... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 31, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 (και αν δεν σε βολεύει βάζεις πάλι το μεγάλο και ρουφάς τις γάτες) κορυφαιο... :rofl: :rofl: @georgesod ....ναι 12ρηδες ειναι ....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.