Jump to content

αγορα ηχειων

17n

Recommended Posts

didymos ένα θα σου πω, πρέπει να γνωρίσεις τον πατέρα μου. Εχουμε την προηγούμενη σειρά της crystal audio με τα ογκώδη ηχεία των 3 speakers και το 200αρι woofer. Αυτη την σκηνη απο τον άρχοντα θα την εχω δει/ακουσει ίσα με 100 φορές...ΕΛΕΟC. Αααα ξερετε τι ειναι πρωινό ξύπνημα με "Wish you were here" σε ενταση να ανοιγουν οι ντουλάπες μόνες τους? Βεβαιως βεβαιως την εκδικισή μου την παίρνω με τους queensryche ;) Αλήθεια τι ενισχυτή εχεις?

Τheo πάρε ενα τηλέφωνο στο Πλαίσιο και ρώτα αν ειναι δυνατον να τα ακουσεις σε κάποιο κατάστημα, εμενα μου τα εστησε ενας φιλος στο τοπικό κατάστημα και τα ακουσα για λιγο αλλα δεν μπορω να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Το woofer τους ειναι τερατώδες!

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αλήθεια τι ενισχυτή εχεις?

Επειδή άλλα χρήματα για ενισχυτή επώνυμο δεν είχα, τον έπεισα τον τύπο και μου πούλησε μεταχειρισμένο τον εξακάναλο ψηφιακό ενισχυτή GIGA που λανσάρει η ίδια η Crystal Audio. Ξέρω ότι ο ενισχυτής είναι 6x85 watt ενώ τα μπροστινά πάνε μέχρι τα 180 watt! Όμως επειδή μέχρι τώρα τα ακούσματά μου ήταν από ηχεία και ενισχύσεις που απευθύνονται σε υπολογιστές, η διαφορά για μένα είναι ήδη χαοτική.

Του χρόνου θα κάνω το κουμάντο μου και θα πάρω έναν καλό ενισχυτή και θα είμαι ολοκληρωμένος σαν αρσενικό :098:

Και καλα θα κανεις. Τον εχουμε δοκιμασει.Παρε εναν Yamaha RXV 697 η εναν Pioneer 916. Θα δεις τρομερη διαφορα σαν να εχεις εντελως αλλο ηχειο!!

Παιδιά, εμένα ήταν όνειρο ζωής ένα σετ τόσο καλά ηχεία και επιτέλους το πραγματοποίησα σε κόστος εξωφρενικά χαμηλό.

Συγγνωμη αλλα 1000ε μονο για τα ηχεια δεν ειναι κοστος εξωφρενικα χαμηλο. Ποσο μαλλον αν συνδιασεις με αντιστοιχο ενισχυτη και συσκευη αναπαραγωγης.

Trust είχα και μάλιστα 2.1, δέν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος η αλήθεια. Πάρε ο,τι θές εκτός απο creative, μην το σκεφτείς ποτέ για creative ειδικά για τα 5.1/7.1 της. Άθλια ποιότητα κατασκευής κ θα έχεις προβλημα σίγουρα με κάτι (σε μενα κ στον manolis χάλασε το χειριστήριο πχ). Εγώ αν είχα τη δυνατότητα να πάρω κάτι άλλο θα έπαιρνα logitech. Βασικά να πω την αλήθεια μου απο ποιότητα ήχου (ακόμα κ σε κομμάτια rap&hip hop) έμεινα ευχαριστημένος αλλά με αηδιάζει η ποιότητα κατασκευής.

My vote: Logitech

Εγω παλι τα Creative Inspire T7900 (7.1) εχω, ειμαι ευχαριστημενος. Τα εχω 2 χρονια τωρα και μια χαρα παιζουν και τα 2 πισω τα εχω και πανω στο καλοριφερ :p αλλα δεν την εχουν ακουσει απο την ζεστη....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.