fanisk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Παιδες θελω να μου προτεινετε την TOP ψυκτρα για τον XP2800+ που να ειναι συμβατη με την Asus A7N8X E-Deluxe:T: Θα την συνδιασω με εναν Enermax 92mm που περισσευει σε περιπτωση SP-97 πχ...αλλα σε περιπτωση Zalman θελω να ειναι τελειως αθορυβη...παραδειγματα τυχαια αυτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Boxed AmD stock cooler με την παστα που δινει η εταιρια!!!γραψε λαθος...τωρα θυμηθηκα οτι δεν γινεται.Αν βρεις παρε sp-97 αλλιως πας σε Ζαλμαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Η καλύτερη ψύκτρα είναι η SP-97. Η καλύτερη από μεριάς απόδοση/τιμή είναι η ALX-800. Και δεκάδες ενδιάμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Grace Η καλύτερη ψύκτρα είναι η SP-97. Η καλύτερη από μεριάς απόδοση/τιμή είναι η ALX-800. Και δεκάδες ενδιάμεσα. Μου φτανει!! Thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αν τη θες αθορυβη (λιγες στροφες) εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερη (και πιο οικονομικη) η SI-97 σε σχεση με την SP.Αν παλι βαλεις καποιο πολυστροφο ανεμιστηρι η SP ειναι top.οff topic: Περιμενα καποιο sms (ή εστω πμ) αλλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.