ktm640 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2006 Μολις πηρα απο πλαισιο ενα wd250αρι και ενα κουτι της icybox να το βαλω μεσα και να γινει εξωτερικος. Αλλα ρε παιδια παρουσιαστικε σφαλμα κατα την εγκατασταση μου ειπε και μετα τιποτα. Ο δισκος δεν φαινεται στο my computer αλλα στην διαχειριση συσκευων τον βλεπω κανονικα και μου λεει οτι δουλευει κανονικα.Τι εγινε παλι?????????????βοηθεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Νοέμβριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Του εκανες φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Νοέμβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Θα πας κοντρολ πανελ --- εργαλεια διαχειρισης --- διαχειριση υπολογιστή --- διαχειριση δίσκων. εκει θα βρεις τον δισκο τον καινουριο και θα κάνεις δεξι κλικ πάνω του και θα του κάνεις φορματ καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Νοέμβριος 6, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Ok Eυχαριστω παιδια. Εγινε ετσι οπως μου γραψατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.