Zenor Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2006 Πριν κάμποσο καιρό μετά από μία διακοπή ρεύματος το pc μου άρχησε να κάνει restarts από μόνο του...Αφού έκανα format και προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Windows,προς το τέλος της εγκατάστασης μου εμφάνησε μία μπλέ οθόνη με κάτι κινέζικα.Αφού αγόρασα καινούριο σκληρό δίσκο και τροφοδοτικό συνεχίζει να έχει κάποια προβλήματα,κολλάει πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση των windows κτλ.Αν έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα ήθελα να μάθω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 τρέξε το memtest να τσεκάρει τη μνήμηαν δε σου βγάλει errors, νομίζω πως η μητρική την έπαθε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Νοέμβριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Το έκανα και απ'ότι βλέπω οι μνήμες είναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_19991442169156 Νοέμβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2006 Τοτε πιθανοτερο ειναι να χτυπησε η μητρικη.Αν εχει εγγηυση πηγαινε την στο καταστημα να στην αλλαξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1442169161 Νοέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 εφυγες για RMA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Πες μας αναλυτικά τη σύνθεση γιατί δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες να κλατάρει η μητρική αλλά να αντέχει μεμτεστ θαρρώ.ΠΑρεπιπτόντως μεμτεστ από παραθύρια έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Νοέμβριος 5, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Το πρόβλημα λύθηκε,ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.