Jump to content

Thermaltake Mozart vs Stacker

tristeno1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν ακόμα το stacker θεωρείται από τα κορυφαία cases αλλά με αφορμή ένα διαφημιστικό που μου ήρθε σήμερα για το Mozart μου φάνηκε αντάξιο. Ποιό θεωρείτε καλύτερο μιας και από ότι φαίνεται απευθύνονται στην ίδια κατηγορία αγοραστών

Δεν εχω καταληξει ακομα αλλα επειδη αυτη την εποχη ψαχνομαι για πιθανη αγορα κουτιου κοιταζω για καμια καλη προσφορα αφου και τα δυο ειναι ενδιαφεροντα...

Δεν εχω καταληξει ακομα αλλα επειδη αυτη την εποχη ψαχνομαι για πιθανη αγορα κουτιου κοιταζω για καμια καλη προσφορα αφου και τα δυο ειναι ενδιαφεροντα...

Το καινουργιο stacker δεν λεει και τιποτα(σε οτι εχει να κανει με τους χωρους του)η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πολυ καλη.Το mozart ειναι σε αλλη κατηγορια απο ολες τις αποψεις,και τιμη και χωρου και φιλοσοφια,αλλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Δεν νομιζω οτι θα το επαιρνα μονο και μονο γι'αυτο.Γιατι δεν κοιταζετε και αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=787787&tab=extendedSpecs

ειναι πολυ καλο κουτι,και τα χρηματα ειναι λιγα.

Οπως παντα , thermaltake και ποιοτητα δε συμβαδιζουν (τουλαχιστον στα κουτια) . Το stacker ειναι ποιοτικα πολυ καλυτερο .

Δε διαφωνω.

Η επιλογη μου, οποια κι αν ειναι αυτη θα πρεπει να χωραει ανετα 8 δισκους χωρις να κανει τη ζωη μου δυσκολη.

Αυτο που σου εστειλα χωραει 10,εκτος εαν εχεις προβλημα με την chieftech.

ειχα το 830....

αριστο απο θεμα ποιοτητας, ευκολιας αλλα και εμφανισης

(κατα τη γνωμη μου βεβαια μιας και αυτο ειναι κατι υποκειμενικο..)

απλα οταν εχεις πανω απο 6 δισκους, οπτικες και διαφορα αλλα...

το κουτι πηζει ευκολα....

πηρα το MozartTX και τα πραγματα αλλαξαν αρδην...

χρειαζεται βεβαια 90αρια sata/ide καλωδια

απο θεμα ποιοτητας σιγουρα γινονται καποιοι συμβιβασμοι αλλα οχι οπως σε παλιοτερα κουτια της Thermaltake...

οι ανεμιστηρες που εχει ειναι πραγματικα πολυ αθορυβοι αλλα ΚΑΙ αποδοτικοι

(εντυπωσιαστηκα μπορω να πω)

τα μενεσεδατα πορτακια ενδεχομενως να προκαλεσουν προβλημα σε οσους σκοπευοθν να το τοποθετησουν κοντα σε αλλα επιπλα...

(μιας και θελουν καθαρη ακτινα 45εκ. για να ανοιξουν)

το συστημα αναρτησης των drives δεν μ'αρεσε

οπως επισης και ο τροπος στηριξης των διατρητων 5,25 bay covers

αλλα ολα αυτα τα θεωρω δευτερευουσας σημασιας μπροστα στους χωρους/διαρυθμιση και εμφανιση (επισης υποκειμενικο αλλα και σχετικο με τον χωρο που θα τοποθετηθει...

μαρεσε...

που οι δισκοι δεν ζεσταινουν πλεον τον χωρο της μητρικης

τα καλωδια διαχειριζονται πολυ πιο ευκολα

τα drives ειναι στο υψος του γραφειου

εχει καργα χωρο για υδροψυξη

ειναι κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα

Κοπριτη σε ευχαριστουμε ιδιαιτερα για την εμπειρια που μας μετεφερες.

Αληθεια, εχεις την αλουμινενια ή οχι εκδοση?

Εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα στην τιμη δυστυχως....

Με προβληματισε το θεμα του συστηματος αναρτησης των drives και των bay covers που αναφερεις. Μπορεις να μας δωσεις παραπανω λεπτομερειες?

Κατα τα αλλα, οπως το φανταζομουν (κι οπως το περιγραφεις εξαλλου) ειναι ιδανικη περιπτωση για καποιον που θελει παρα μα παρα πολυ χωρο στη διαθεση του.

Κοπριτη σε ευχαριστουμε ιδιαιτερα για την εμπειρια που μας μετεφερες.

Αληθεια, εχεις την αλουμινενια ή οχι εκδοση?

Εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα στην τιμη δυστυχως....

Με προβληματισε το θεμα του συστηματος αναρτησης των drives και των bay covers που αναφερεις. Μπορεις να μας δωσεις παραπανω λεπτομερειες?

Κατα τα αλλα, οπως το φανταζομουν (κι οπως το περιγραφεις εξαλλου) ειναι ιδανικη περιπτωση για καποιον που θελει παρα μα παρα πολυ χωρο στη διαθεση του.

εχω την αλουμινενια εκδοση

η διαφορα στο βαρος αξιζε νομιζω...

οσο για το θεμα των drives

απλα δεν ειναι toolfree...

χωρις βιδες ειναι ασταθης η στερεωση τους...

και για να βγαλεις καποιο bay cover θα πρεπει να βγαλεις το rack των σκληρων απο την αλλη μερια ωστε να αποκτησεις προσβαση στις βιδες

(οι οποιες δεν θα επρεπε να υπηρχαν Imho)

ενω αμα βγαλεις προκαταβολικα ολες τις βιδες των καλυμματων

αυτα δεν στερεωνονται με αλλο τροπο παρα μ0νο το ενα πανω στο αποκατω του... (δλδ "μπαινουν μεσα" για πλακα)

λεπτομερειες θα πει καποιος ...

και μαλλον δικιο θα εχει...

απλα επειδη μου εκανε εντυπωση

και το θεωρω ως κατι που δεν προλαβαν να αντιμετωπισουν

προκειμενου να βγει στην παραγωγη μια ωρα αρχιτερα,

ειπα να το επισημανω

1)οι ανεμιστηρες που εχει ειναι πραγματικα πολυ αθορυβοι αλλα ΚΑΙ αποδοτικοι

(εντυπωσιαστηκα μπορω να πω)

2)εχει καργα χωρο για υδροψυξη

1)Οι ανεμιστηρες της thermaltake ηταν παντα ηταν πολυ καλοι και αθορυβοι,ειδικα αυτοι που εβαζε στα κουτια της.

2)Αυτο με εντυπωσιασε και εμενα,παιρνει χαλαρα δυο διπλα ψυγεια στο επανω μερος της πλατης του.

@linos80 εκανα ενα λαθος σε σχεση με το κουτι που σου ειπα δεν παιρνει 10 αλλα 8 σκληρους.Και εχει και 2 θεσεις(που η μια παει στο floppy).Οποτε αν βαλεις και εναν εκει ειναι 9.Για περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.chieftec.com/products/Workcolor/NewBA.htm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.