Jump to content

Πρόβλημα με Overclocking 7800GS

Jokal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας :)

Έχω μια 7800GS και την έχω φτάσει από 375/600 stock σε 515/745 χωρίς να παρατηρήσω καμια ιδιαίτερη αλλαγή στη θερμοκρασία (έχω αρχίσει να ανησυχώ για τους sensors:p) η να υπάρχει κανένα πρόβλημα με artifacts και τέτοια αλλα δε πάει πάει παραπάνω με τον RivaTuner γιατί δεν μπορεί να περάσει το test. Μπορώ να κάνω κάτι για να συνεχίσω το overclocking?

Drivers έχω τους 91.47

Το κέρδος στο 3DMark05 μέχρι τώρα είναι περίπου 500 marks (από 5100 στα 5600 περίπου)

Υπάρχει τρόπος αλλά δεν έχει και τόσο νόημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου βγάζει artifacts μετά από εκείνο το σημείο… Δεν είναι αυτός ο λόγος που γραφώ όμως…

Η αύξηση στα marks είναι πολύ μικρή και σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει την αύξηση στα ρολόγια της κάρτας σου… Για ξαναρίξε μια ματιά στις θερμοκρασίες της κάρτας την ώρα που τρέχει εφαρμογές 3d γιατί μυρίζομαι throttling.

Τις θερμοκρασίες τις checkara όταν έτρεχα το 3DMark βασικά και άσχετα με το ποσο overclocking έκανα παρέμενε 45-47 idle και 51-52 load με διακυμάνσεις 1-2 βαθμούς και αυτό με έβαλε σε σκέψεις για το αν αποδίδει το overclocking η αν υπάρχει throttling όπως λες ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.