Jump to content

Cool photographs

manolis1442169134

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή πρόσφατα πήρα μια ψηφιακή και άρχισε να μου αρέσει το σκηνικό είπα μήπως κάναμε μια συλλογή με ωραίες φωτογραφίες απο τοπία ή οτιδήποτε άλλο. Δικές μας κατα προτίμηση.

Οι φωτογραφίες είναι απο την Πλάκα -Ελούντας στο Αγιο Νικόλαο, είναι τραβηγμένες με canon 20d αλλά απο ρυθμίσεις κυρίως αυτόματο..(είμαι αρχάριος)

oktobrios04041uv3.th.jpg

oktobrios04055sw3.th.jpg

Υ.Γ αν υπάρχει ήδη κάποιο παρόμοιο threat μεταφέρτε το γιατί δεν βρήκα κάτι

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Ωραιες φώτος.

Καλύτερα βασικά να γράφουμε μοντέλο της κάμερας

και τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιησαμε(πχ.διαφραγμα ταχυτητα κτλπ)

Να και κανα δυο δικες μου με Canon Powershot S3 IS auto όλα και στην μεσαια ανάλυση

picture027hn4.th.jpg picture056uw1.th.jpgpicture075bt4.th.jpg

ΥΓ:Τις 2 τελευταιες τις έκανα resize επειδή δεν χωρούσαν στο imageshauck:046:

Δειτε και μερικες δικες μου φωτογραφιες. Τραβηγμενες με την Konica Minolta Dimage E500. Ρυθμισεις τις εχω τις περισσοτερες φορες στο auto.

Απο αριστερα προς τα δεξια βλεπεται:

Πλανο τραβηγμενο απο την Κακια Σκαλα-Το Ποντικονησι(στο βαθος)-Πλανο απο την πλατεια στην παραλια Κουρουτα της Αμαλιαδας(απο εκει ειμαι ;) )-Αυτη η ταμπελιτσα ηταν στην Κυλληνη...αρε Ελλαδα :)

kakiaskala2oq4.th.jpg922erkyrapontikonhshvc1.th.jpgparaliakouroutajb1.th.jpgperimenteerxomaiyh1.th.jpg

• 2 weeks later...

Aν είναι να το κάνουμε σωστά ας προστεθεί στο πρώτο ποστ ότι καλό είναι να σημειώνουμε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μας

• 4 weeks later...
rhpim2862sz6.th.jpg rhpim2871ad3.th.jpg

O Ρομέρο μας

Ψς όλα τα λεφτά είναι ο Ρομερο !!! απίστευτος! :D Ποσο ειναι ?

10 ημερών!

Παρτε μια και την μανα του τη Λουση !

8377101206wHPIM2435_resize.jpg 416101206wHPIM2439_resize.jpg 5074101206wHPIM2447_resize.jpg

• 1 month later...

Ορίστε και μερικές δικές μου...

Εξοπλισμός: Canon EOS 300d & EFS 75-300 III

Οι ρυθμίσεις είναι πάντα manual και διαφέρουν από φωτογραφία σε φωτογραφία οπότε δεν τις αναφέρω.

fulloskopos5xs.jpg

fulloskopos25hr.jpg

kokkinolaimhs47xp.jpg

karakaksa29pt.jpg

dekaoxtoura8if.jpg

my.php?image=dekaoxtoura25gf.jpg

dekaoxtoures6nx.jpg

skarthaki6yv.jpg

spourgitis22rd.jpg

drop33jo.jpg

sun52ph.jpg

Από ηλιοβασιλέματα άλλο τίποτα..pict00621ak.th.jpg

EDIT:Γιάννη kάτι θα κάνουμε και για σένα..:111:

Είναι λιγάκι υπερ-εκτεθημένη ενώ η θάλασσα σου δίνει την εντύπωση πως θα χυθεί από τα αριστερά, αποτέλεσμα του στραβού ορίζοντα.

Κατά τα άλλα είναι ένα όμορφο τοπίο :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.