alexisgt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2006 θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα και όποιος μπορεί ας βοηθήσει...έχω την tt bigwater 745 και θα ήθελα να προσθέσω στο κύκλωμαblocks για gpu και για chipset...Αν μπορείτε πείτε και κάποια καλά block...Μητρική: dfi lanparty ultra-dGpu: ati x1600xtΠροφανώς η αντλία αυτή δεν επαρκεί...Αν την αντικαταστήσω με μια L-30 (ή κάποια άλλη αν έχετε να προτείνετε)θα είμαι οκ? Θα μπορεί να ενωθεί με τη δεξαμενή και με τις σωληνώσεις???Δηλαδή η απορία μου είναι αν με αυτή την αντλία θα είμαι οκκαι αν αυτή η αντλία θα μπορεί να ενωθεί με τα υπόλοιπα μέρητης BigWater 745 (διατομή σωλήνα κτλ...)link με πληροφορίες για την BigWater 745 εδώhttp://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.aspΚαι για την L-30 παραθέτω ένα link απο H.A.Chttp://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3636Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Νοέμβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2006 Ποσο εχει αυτο το πραγμα??Καλα ρε παιδια η L30 εχει πεσει τοσο?Μονο 27 ευρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Νοέμβριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 καμιά βοήθεια..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Νοέμβριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Αν ασχολείσαι με υπερχρονισμούς, τότε ναι να κανεις την αναβάθμιση που λες. Αν όχι, δεν βλέπω τον λόγο να την κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2006 Η αντλία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς είναι σύστημα χαμηλής ροής και δεν θα κάνεις τίποτα τρομερό (πχ επιπλέον ψυγείο που θα ζόριζε αρκετά το κύκλωμα).Για VGA η ίδια thermaltake έχει αρκετά μπλοκ που θα κάνουν την δουλειά τους με το παραπάνω. Για το chipset είναι άλλη ιστορία και λόγω θέσης αλλά και μικρής διαθεσιμότητας συμβατών με το σύστημα WC που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Νοέμβριος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Thanks για τις απαντήσεις σας...Προς το παρόν δεν θέλω να υπερχρονίσω το σύστημα...Μόνο για λόγους θορύβου θέλω να το κάνω...Δηλαδή αν βάλω και block για chipset+vga θα είμαι ok με την αντλίατης 745? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.