Jump to content

Ανάκτηση αρχείων από σκληρό

simboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο σκληρός μου δεν αναγνωρίζετε από τον υπολογιστή και ότι χάθηκαν ΟΛΑ τα αρχεία μου ( να μην αρχίσω να λέω τι είχα και τι δεν είχα εκεί τόσο καιρό )

Μπορούν να ανακτηθούν αρχεία από σκληρό που δεν αναγνωρίζετε από υπολογιστή ? ( βλακεία ερώτηση ίσως αλλά τι να πω δε ξέρω ....... )

Αν δεν τον αναγνωρίζει ουτε το BIOS τοτε πολυ δυσκολο το βρισκω να κανεις κατι μονος σου. Αν αξιζουν οντως πολυ, μπορεις να απευθυνθεις σε καποια εταιρια.

ΑΝ έχει χαλάσει η πλακέτα μόνο και ΑΝ μπορείς να βρείς δίσκο ΟΛΟΙΔΙΟ και να βάλεις την πλακέτα εκείνου στον δικό σου υπάρχει μια πιθανότητα να δουλέψει

ΑΝ έχει χαλάσει η πλακέτα μόνο και ΑΝ μπορείς να βρείς δίσκο ΟΛΟΙΔΙΟ και να βάλεις την πλακέτα εκείνου στον δικό σου υπάρχει μια πιθανότητα να δουλέψει

Kαλή σκέψη αλλά .... τρέχα γύρευε :(

Yπαρχουν καποιες εταιριες οπως αναφερθηκε που με καποια χρεωση βρισκουν αρχεια απο κατεστραμμενους δισκους.

Αυτό ακούγετε καλό

Το κακό είναι ότι όταν σου τον αλλάζουν δεν σου δίνουν πίσω και τον παλιό ε ? άρα πρέπει να τους πω να μη μου τον στείλουν για αλλαγή

Πω μπέρδεμα

Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα

Επειδή μου λένε ότι εφόσον εγώ στράβωσα ένα πηνίο δεν ισχύει η εγγύηση

Η εγγύηση ενός σκληρού τι καλύπτει ? ( ήθελα κ αυτόν που είχε 5 χρόνια εγγύηση τρομάρα μου )

Καλύπτει οποιαδήποτε βλάβη δεν προξενήθηκε από κακή χρήση (ότι αυτό σημαίνει). Ένδειξη φυσικής φθοράς (σπασίματα, απώλεια βιδών, στραβωμένα pin) καταργεί την εγγύηση. Οπότε αν είναι κάτι από τα παραπάνω προσπάθησε τουλάχιστον να μην φαίνεται (ίσιωμα στραβού ακροδέκτη κτλ). Αν σου έχει πέσει όμως και έχει σπάσει κάτι πολύ δύσκολα να περάσει.

Καλύπτει οποιαδήποτε βλάβη δεν προξενήθηκε από κακή χρήση (ότι αυτό σημαίνει). Ένδειξη φυσικής φθοράς (σπασίματα, απώλεια βιδών, στραβωμένα pin) καταργεί την εγγύηση. Οπότε αν είναι κάτι από τα παραπάνω προσπάθησε τουλάχιστον να μην φαίνεται (ίσιωμα στραβού ακροδέκτη κτλ). Αν σου έχει πέσει όμως και έχει σπάσει κάτι πολύ δύσκολα να περάσει.

E βλακεία μου

στραβωμένο Pin ναι ( άκου πηνίο :115: :p )

Αλλά φοβάμαι το εξής , ότι έφταιγε κάτι άλλο ότιδήποτε και τελικά επειδή προσπαθούσα να βρω τη φταίει βάλε βγάλε το στράβωσα και έχασα και την εγγύηση

Αλλη φορά να έχω το μυαλό μου

Πάνε 100 ευρώ

Ας πρόσεχα

Ευχαριστώ :(

(Aκουσα ότι στο πλαίσιο λέει δεν κοιτάνε καν τι έχει . ΑΜΕΣΩΣ ατάκα και επί τόπου στον αλλάζουνε . Ισχύει ? )

Στο Πλαίσιο μπορεις να αλλάξεις και δισκο αγορασμενο απο αλλου. Σπανια ζηταν απόδειξη. Ειναι πολύ χαλαροι σε τέτοια θέματα.

Παραταύτα νομιζω οτι μπορεις να ισιωσεις το πιν. Σε ολους μας εχει συμβει με το βαλε βγαλε να το στραβώσουμε.

Στο Πλαίσιο μπορεις να αλλάξεις και δισκο αγορασμενο απο αλλου. Σπανια ζηταν απόδειξη. Ειναι πολύ χαλαροι σε τέτοια θέματα.

Παραταύτα νομιζω οτι μπορεις να ισιωσεις το πιν. Σε ολους μας εχει συμβει με το βαλε βγαλε να το στραβώσουμε.

Koίτα εφόσον μου λένε ότι δεν θα το καλύψει η εγγύηση θα ζητήσω πίσω το σκληρό

Θα του ισιώσω το πιν και μετά θα πάω στο πλαίσιο :p

Μπα ντρέπομαι δε μπορώ να το κάνω :105:

Το πρόβλημα του δίσκου σίγουρα δεν προήλθε από ένα στραβό πιν. Απλά επειδή ο δίσκος δεν είναι άρτιος δεν σου το περνάνε στην εγγύηση. Πάρε τον δίσκο πίσω ίσιωσε το πινάκι χωρίς να αφήσεις σημάδια και να το πας στην αντιπροσωπεία. Ίσως είσαι τυχερός...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.