udt71 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 Έχω στήσει ένα καινούργιο PC με τα παρακάτω.M/B: Asus P5W DH Deluxe, CPU: Core 2 Duo E6700 + Zalman 9500 Led, GPU: Gecube Ati X1950XTX, RAM: 2X1GB DDR2 800 Supertalent,HD: 2XWD 150GB Raptor, 1X Seagate 320GB Sata II, PSU: Hiper Type-R 580WDVD-RW: 2X Plextor PX-760SA, TV-TUNER: Leadtek DTV 2000H,Monitor: Philips 230WP7, CASE: Cooler Master Stacker 830 Black.Windows XP Pro + SP2. Γνήσια.Το πρόβλημα μου είναι ότι το ένα από τα δύο DVD-RW Plextor 760SA αργούσε να ριπάρει DVD, έκανε 2 ώρες για αρχείο 3.0 Gb.Πήγα από τον device manager στον ελεγκτή IDE ATA/ATAPI και είδα ότι το ένα DVD-RW ήταν σε PIO MODE.Έκανα uninstall ενεργοποίησα το DMA MODE και μετά reboot αλλά τίποτα.Άλλαξα καλώδιο πάλι τίποτα. Για να είμαι σίγουρος για το DVD-RW πριν κάνω RMA άλλαξα (μεταξύ τους) της θέσεις των δύο DVD-RW στην μητρική και είδα ότι το πρόβλημα υπήρχε πλέον στο άλλο DVD-RW. (ήταν το άλλο DVD-RW σε PIO MODE).Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει.Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω στην βοηθειά σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.