nix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2006 Εχω ενα Lg-F900P monitor και δεν είμαι σίγουρος με τι είναι καλό να την καθαρίζω.Εδω και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ ένα σπρεΰ καθαρισμού απο το πλαίσιο:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=502&product=349593Ποιά είναι η γνώμη σας?Είναι καλό να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ ή κάτι άλλο θα ήταν καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Οκτώβριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 Εγώ έχω αυτό και είμαι ευχαριστημένος.http://www.screen-clean.de/eng/plasma_en.htmlΘα το βρεις στα MediaMarkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 31, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 Ιδια ειναι αυτα μωρε. Απλα καλο ειναι περα απο το σπραυ να εχουμε και μαντιλακια ετσι ωστε να μην μενουν ιχνη και σημαδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Οκτώβριος 31, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 Και με ενα ελαφρα βρεγμενο πανακι να το κανεις ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Νοέμβριος 1, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2006 Πρόσεξα οτι στο link που παρέθεσε ο didymos,δίπλα στην περιγραφή του προΐόντος αναφέρει:"Screen cleaner especially for all uncoated glass surfaces"Τα monitor δεν είναι coated?Τα φίλτρα τους δεν είναι επικάλυψη?Αν πας στο site της Lg θα δείτε οτι στα specification αναφέρει:"Surface Treatment W-ARAS Coating "http://www.lge.com/products/model/detail/fb990g.jhtmlΧθές πήρα καινούργια γυαλιά οράσεως και μαζί μου έδωσαν ενα υγρό καθαρισμού.Δεν είναι καποιας επώνυμης εταιρείας για να αναφέρω μάρκα.Μήπως κάτι τέτοιο,απο μαγαζί οπτικών είναι καλύτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Νοέμβριος 7, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Τα CRT δεν εχουν αναγκη εν αντιθεση με τα LCD, μπορουμε να τα καθαρισουμε λοιπον με νερο η οποιοδηποτε καθαριστικο χρησιμοποιουμε για γυαλινες επιφανειες.Απαξ και η επιφανεια καθαρισει απο δακτυλιες,σκονη κτλ δεν χρειαζεται να ψαχνομαστε παραπανω.Δεν προκειται να δουμε καλυτερη εικονα παιρνοντας επωνυμα καθαριστικα κτλ.Η επικαλυψη που εχουν ειναι προστατευμενη και δεν φευγει με τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 7, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2006 Σώστά graphist83 .. οι crt δεν έχουν πρόβλημα .Εγώ καθάριζα την παλιά που είχα με ΑΖΑΞ και χαρτί κουζίνας .........μια χαρά ήταν πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Νοέμβριος 8, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Προσωπικά,όπου διάβασα για καθαρισμό crt έλεγαν να αποφεύγουμε azax και γενικώς δυνατά καθαριστικά.Δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_hal Νοέμβριος 8, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Ajax και πανί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Νοέμβριος 8, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2006 Ajax και πανί!!! Αν και η γυαλινη επιφανεια της οθονης δεν εχει καμια ευαισθησια παραπανω απο τα τζαμια ενος παραθυρου (εκτος εαν ειναι ζεστη) δεν ειμαστε υποχρεομενοι να βαζουμε δυνατα χημικα. Απλα ενα βρεγμενο πανακι αρκει. Το AZAX ισως λενε να το αποφευγουμε γιατι μερικοι ψεκαζαν την επιφανεια και αφηναν το υγρο να τρεχει μεχρι κατω, με αποτελεσμα να κινδυνευει να μπει μεσα στο εσωτερικο της!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Νοέμβριος 9, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 εκτος εαν ειναι ζεστηΑυτό γιατί το λές?Τι ρόλο παίζει αν είναι ζεστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Νοέμβριος 9, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Οταν ενα crt εχει λειτουργησει αρκετες ωρες και του ψεκασεις υγρο επανω λογω του στατικου που θα εχει δημιουργηθει δεν θα μπορεις να κανεις δουλεια.θα σε μαγνητιζει και εσενα και το υγρο.(Δεν τιθεται θεμα ζημιας) Απλα ειναι ενοχλητικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Νοέμβριος 9, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 ολες οι CRT (απ`οσο ξερω τουλαχιστον) στο γυαλι εχουν μια αντιστατικη στρωση η οποια με την χρηση Azax κλπ κλπ καταστρεφεται.εγω την καθαριζω με ενα αντιστατικο σπρευ για τα γυαλια (μυωπιας,ηλιου κλπ).εχω να δω σκονη απο το 1821....:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gskrekos Νοέμβριος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2006 εγω παιδια με οινοπνευμα, εψαχνα το αζαξ αλλα δεν το βρηκα και πηρα το οινοπνευμα και εκανε δουλεια, ε και μετα μου εμεινε.*Αν μεθυσει κανω και ενα overdrive* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.