Jump to content

αγορά MB 939 AGP

andrip

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

sorry που δίνω τέτοιο κλισέ τίτλο αλλα έτσι είναι :)

θέλω να αγοράσω καινούργια MB γιατί αυτή που έχω τώρα έχει βαρέσει διάλυση (MSI K8N NEO 2 PLATINUM). Οι gigabyte γενικά είναι αξιόπιστες;

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει AGP και να έχει socket 939. Δε θέλω κάποια ιδιαίτερα ακριβή λόγω του οτι θα πέσει κι η απαραίτητη αναβάθμιση εν καιρώ. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η σταθερότητα καθώς απο τις 2 MSI που είχα προηγουμένως δε θα έλεγα οτι ειμαι 100% ευχαριστημένος σ'αυτο το θέμα (ακόμα χειρότερα μια abit που είχε περάσει απο τα χέρια μου).

Σκέφτομαι γύρω στα 80ευρά να δώσω

μια ψήφος στη Asrock 939Dual sata2 από μενα αν καταφέρει αν τη βρεις..

• 2 weeks later...

Πάντως -και όχι επειδή αν δεν παινέσεις... και τα λοιπά- σε εμένα η μητρική μόνο καλά έχει επιδείξει.

H καλύτερη μητρική με 939+AGP που πέρασε από τα χέρια μου ήταν η MSI K8T Neo FIR. Άψογη σε όλα τα επίπεδα. Από σταθερότητα και εξοπλισμό έως o/c και επιδόσεις.

Αλλά, σαν αγορά προτείνω την ASRock DualSATA2 μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις κάποια στιγμή όποια PCI-e κάρτα γραφικώ θελήσεις. Αρκεί να συμβιβαστείς με τα μόλις 3 SATA και το 10/100 LAN.

thenx παιδιά, αγόρασα τελικά μία gigabyte ένα 40άρι ευρώ (απο εκει που δουλεύω) και προς το παρόν πάει κομπλε :)

Πήγαινε στο στοκ house στο πλαισιο μεταμορφωσης και υθα βρεισ μιτρικές με agp στα 30 ευρώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.