Jump to content

Χτυπησε ο σκληρος?

Evolution_R

Recommended Posts

Προεκυψε χοντρο προβλημα λιγη βοηθεια οποιος ξερει.

Ειχα αφησει το υπολογιστη ανοιχτο να κατεβαζει απο το πρωι,πριν λιγο γυρισα απο την σχολη και βλεπω οτι δεν μπορω να τρεξω κανενα .exe παντου υπαρχει το γνωστο εικονιδιο των windows που βγαζει σε αγνωστο προγραμμα δειτε τα παρακατω ss.

1uj1.th.jpg 2tg4.th.jpg

Οποτε προσπαθω να τρεξω κατι παιρνω μηνυμα αναλογο αυτου στο ss.

3rh2.th.jpg

Δεν μπορω να κανω install κανενα προγραμμα ωστε να τρεξω καποιο lifeguard της WD, δεν μπορω καν να δημιουργησω ενα shortcut στην επιφανεια εργασιας, ουτε να ανοιξω τα properties του MyComputer, ουτε να ανοιξω το cmd καθως και να τρεξω οτιδηποτε αλλο μεσα απο το run παρα μονο τον firefox.

Δοκιμασα repair εκανα chkdsk απo dos και λεει οτι βρηκε τουλαχιστον ενα σφαλμαμ χτυπησε ο σκληρος?

Aν κανω fixmbr θα χασω τα δεδομενα του σκληρου?

Τι να κανω :087: ?

Λες ε? Θα το κοιταξω ευχαριστω.

Υπαρχει αλλος τροπος να μπω σε safe mode εκτος απο το run/mscofig (δεν μου τρεχει τιπτοα στο run) και το F8 στο POST (μου δινει απλα επιλογη για boot device αλλα δεν μπαινει σε safe mode)

Μου πεταξε και ενα error στο welcome screen error: C:\windows\system32\drivers

Kοιταξα και εκει που μου ειπες KMPcTec αλλα δεν μπορω να τρεξω το αρχειο που κατεβαζει.

Δεν μπορω να τρεξω κανενα .exe και δεν μπορω να ανοιξω το κ****cmd, ξερει κανεις πως αλλιως το ανοιγω η πως αλλιως μπορω να μπω στην registry?

Nαι μπορω λογικα μιας και ο Firefox τρεχιε κανονικα

Η μονη περιπτωση να εχω ιο που σχετιζεται με το προβλημα μου ειναι να κολλησα τον W32.Sircam αλλα απ'οσο εψαξα στο internet ολες οι λυσεις προτεινουν πειραγμα τις registry στην οποια δεν εχω προσβαση μιας και δεν δουλευει το cmd και η TrendMicro τον εχει στο virus list απο παλια οποτε μαλλον δεν ειναι ιος.

Δεν εχω βρει τιποτα ακομα ιος δεν ειναι εξακριβωμενα πλεον μιας και δεν εχω κανενα key αλλαγμενο θα δοκιμασω το Fixmbr και αν δεν δουλεψει ουτε αυτο δυστηχως θα χρησιμοποιησω τα nukes...

Μου πεταξε και ενα error στο welcome screen error: C:\windows\system32\drivers

Kοιταξα και εκει που μου ειπες KMPcTec αλλα δεν μπορω να τρεξω το αρχειο που κατεβαζει.

Δεν μπορω να τρεξω κανενα .exe και δεν μπορω να ανοιξω το κ****cmd, ξερει κανεις πως αλλιως το ανοιγω η πως αλλιως μπορω να μπω στην registry?

το fixmbr είναι για το boot sector. Λογικά δεν θα σε βοηθήσει αφού εσένα ο σκληρός boot κάνει.

Eκείνο το αρχείο "exefix_xp.com" δοκίμασες να το τρέξεις από το Start>Run;

Ναι δοκιμασα το ετρεξα με τα πολλα αλλa δεν κανει κατι που να με βοηθαει μιας και τα εχω κανει ηδη εγω χειροκινητα.

Συγκεκριμενα αλλαζει 2 keys τα οποια ομως δεν ειχα ουτως η αλλως πειραγμενα.

Καταφερα να κανω και safe boot αλλα τα ιδια.

Πλεον στο C:\Program Files βλεπω ολα τα προγραμματα κανονικα αλλα απο την επιφανεια εργσιας δεν μπορω να ανοιξω κανενα .exe ουτε να βαλω shortcut.

Oυτε στην quick launch, ουτε στο start menu ουτε πουθενα ολα τα βγαζει σαν unknown :102:

Μηχανηματα του διαβολου....

Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη προκειμενου να γλιτωσω το Format.

Βαλε δισκετες εκκινησης του Norton και θα εισαι οκ. Hiren's Boot CD..

Υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα που μπορουν να σε βοηθησουν.

<<< Κ Α Ι Σ Ε Κ Α Μ Ι Α Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Η Δ Ε Ν Χ Ρ Ε Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι Ν Α Κ Α Ν Ε Ι Σ F O R M A T !!!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.