Evolution_R Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2006 Προεκυψε χοντρο προβλημα λιγη βοηθεια οποιος ξερει. Ειχα αφησει το υπολογιστη ανοιχτο να κατεβαζει απο το πρωι,πριν λιγο γυρισα απο την σχολη και βλεπω οτι δεν μπορω να τρεξω κανενα .exe παντου υπαρχει το γνωστο εικονιδιο των windows που βγαζει σε αγνωστο προγραμμα δειτε τα παρακατω ss. Οποτε προσπαθω να τρεξω κατι παιρνω μηνυμα αναλογο αυτου στο ss. Δεν μπορω να κανω install κανενα προγραμμα ωστε να τρεξω καποιο lifeguard της WD, δεν μπορω καν να δημιουργησω ενα shortcut στην επιφανεια εργασιας, ουτε να ανοιξω τα properties του MyComputer, ουτε να ανοιξω το cmd καθως και να τρεξω οτιδηποτε αλλο μεσα απο το run παρα μονο τον firefox. Δοκιμασα repair εκανα chkdsk απo dos και λεει οτι βρηκε τουλαχιστον ενα σφαλμαμ χτυπησε ο σκληρος? Aν κανω fixmbr θα χασω τα δεδομενα του σκληρου? Τι να κανω :087: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Οκτώβριος 30, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 εμενα δεν μου φενετε για χτυπημα γιατι θα κολουσε το pc!καμια επανεκινηση εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Οκτώβριος 30, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Λες να μην εκανα?Μου εβγαλε error στο dskchk οποτε μαλλον σκληρος ειναι.Αλλα τι κανω ειναι το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 30, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Λογικά κάποιος ιός είναι. Δες εδώ http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Οκτώβριος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Λες ε? Θα το κοιταξω ευχαριστω.Υπαρχει αλλος τροπος να μπω σε safe mode εκτος απο το run/mscofig (δεν μου τρεχει τιπτοα στο run) και το F8 στο POST (μου δινει απλα επιλογη για boot device αλλα δεν μπαινει σε safe mode) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Οκτώβριος 30, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Μου πεταξε και ενα error στο welcome screen error: C:\windows\system32\driversKοιταξα και εκει που μου ειπες KMPcTec αλλα δεν μπορω να τρεξω το αρχειο που κατεβαζει. Δεν μπορω να τρεξω κανενα .exe και δεν μπορω να ανοιξω το κ****cmd, ξερει κανεις πως αλλιως το ανοιγω η πως αλλιως μπορω να μπω στην registry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Οκτώβριος 30, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 δυστηχως αλλα πρεπει να κανεις format!θα σου πω κατι αλλο μπορει να ειναι βλακεια πρωτα πες μου μπορεις να στειλεις κανενα αρχειο με e-mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Οκτώβριος 30, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Nαι μπορω λογικα μιας και ο Firefox τρεχιε κανονικαΗ μονη περιπτωση να εχω ιο που σχετιζεται με το προβλημα μου ειναι να κολλησα τον W32.Sircam αλλα απ'οσο εψαξα στο internet ολες οι λυσεις προτεινουν πειραγμα τις registry στην οποια δεν εχω προσβαση μιας και δεν δουλευει το cmd και η TrendMicro τον εχει στο virus list απο παλια οποτε μαλλον δεν ειναι ιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Οκτώβριος 30, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 λοιπον στειλε μου απο εσενα καποιο τυχαιο αρχειο να δω αν θα κολλησω και εγω,βλακια μεν αλλα μπορει να καταλαβουμε τι επαθες!θα σου στειλω με pm to e-mai μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Οκτώβριος 30, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Δεν εχω βρει τιποτα ακομα ιος δεν ειναι εξακριβωμενα πλεον μιας και δεν εχω κανενα key αλλαγμενο θα δοκιμασω το Fixmbr και αν δεν δουλεψει ουτε αυτο δυστηχως θα χρησιμοποιησω τα nukes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Οκτώβριος 30, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Μου πεταξε και ενα error στο welcome screen error: C:\windows\system32\driversKοιταξα και εκει που μου ειπες KMPcTec αλλα δεν μπορω να τρεξω το αρχειο που κατεβαζει. Δεν μπορω να τρεξω κανενα .exe και δεν μπορω να ανοιξω το κ****cmd, ξερει κανεις πως αλλιως το ανοιγω η πως αλλιως μπορω να μπω στην registry?το fixmbr είναι για το boot sector. Λογικά δεν θα σε βοηθήσει αφού εσένα ο σκληρός boot κάνει.Eκείνο το αρχείο "exefix_xp.com" δοκίμασες να το τρέξεις από το Start>Run; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Οκτώβριος 30, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2006 Ναι δοκιμασα το ετρεξα με τα πολλα αλλa δεν κανει κατι που να με βοηθαει μιας και τα εχω κανει ηδη εγω χειροκινητα.Συγκεκριμενα αλλαζει 2 keys τα οποια ομως δεν ειχα ουτως η αλλως πειραγμενα.Καταφερα να κανω και safe boot αλλα τα ιδια.Πλεον στο C:\Program Files βλεπω ολα τα προγραμματα κανονικα αλλα απο την επιφανεια εργσιας δεν μπορω να ανοιξω κανενα .exe ουτε να βαλω shortcut.Oυτε στην quick launch, ουτε στο start menu ουτε πουθενα ολα τα βγαζει σαν unknown :102: Μηχανηματα του διαβολου....Οποιαδηποτε ιδεα δεκτη προκειμενου να γλιτωσω το Format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis131442169172 Οκτώβριος 31, 2006 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2006 Βαλε δισκετες εκκινησης του Norton και θα εισαι οκ. Hiren's Boot CD..Υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα που μπορουν να σε βοηθησουν.<<< Κ Α Ι Σ Ε Κ Α Μ Ι Α Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Η Δ Ε Ν Χ Ρ Ε Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι Ν Α Κ Α Ν Ε Ι Σ F O R M A T !!!!!!!!!!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Νοέμβριος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 τελικα λυθηκε το προβλημα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Νοέμβριος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2006 Μπαα εκανα format Oυτε reprair ουτε τιποτα δεν δουλεψε δυστηχως το post του alkis το ειδα τωρα και ελπιζω να μην δουλευει :044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Νοέμβριος 24, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 είναι ένας virus αυτός που έφαγες.Τον έχω φάει και εγώ και είναι πίκρα.Σου διαγραφει όλα τα .exe αρχεία σου και μετά....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.