Alexandros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Το ερωτημα ειναι απλο. Πρεπει να επιλεξω μεταξυ των1. DFI LanParty UT NF4 Ultra-D2. Αsus A8N sli3. MSI neo4 sliΓενικα θα προτιμουσα να μην εχει ΣΛΙ γιατι ακουω τριγυρω οτι κλοκαρουν χειιροτερα αλλα και η DFI LanParty UT NF4 Ultra-D δεν ειναι δοκιμασμενη και δε ξερω πως τα παει. Η ΜΣΙ νεο2 που εχω ειναι εκληκτικη στο οβερκλοκ-σταθεροτητα αλλα επιλεκτικη σε μνημες ,βιος κλπ.Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω να κατασταλαξουν τα πραγματα με τα versions, bios κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 περιμενε το βραδακι θα παιξει παρουσιασει ΝΦ4 MSI. βιαζεσαι ομως ειναι νωρις για να πεις ποια ειναι καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 οκ θα περιμενω Μου κανει μεγαλη εντυπωση η "αποχη" της Αβιτ...λες να αντιμετωπιζει προβληματα γενικοτερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros οκ θα περιμενω Μου κανει μεγαλη εντυπωση η "αποχη" της Αβιτ...λες να αντιμετωπιζει προβληματα γενικοτερα ? Λενε οτι απο βδομαδα θα αρχισει να διαθετει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 καλη φαση , ΑΒΙΤ μιαμ μιαμ :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 31, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 το Νφ3 σε 939 το περασε στο "ντουκου" , παει αργα και αθορυβα σε ΝΦ4... ελπιζω να ικανοποιησει τις προσδοκιες των πιο απατητικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka περιμενε το βραδακι θα παιξει παρουσιασει ΝΦ4 MSI. βιαζεσαι ομως ειναι νωρις για να πεις ποια ειναι καλυτερη Που,ποτε, γιατι, πως, που ημουν εγω? ....γιωργη πες τα ολα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros το Νφ3 σε 939 το περασε στο "ντουκου" , παει αργα και αθορυβα σε ΝΦ4... ελπιζω να ικανοποιησει τις προσδοκιες των πιο απατητικων Νομιζω και Nf3 θα βγαλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αναμεινατε για nf4 fatal1ty!!! :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Το καλυτερο mb που ειχα ποτε ειναι η dfi lp nf3...οτι του εβαζες επερνε...ουτε προβληματα με mem dividers ουτε με μεγαλα fsb...πρωτο με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο...μετα περασα σε μια νεο2 msi...kalo mb alla apla kalo...καμια ομως σχεση με το dfi...το ιδιο πολυ καλο περιμενω και ελπιζω να ειναι και το nf4 της dfi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Φεβρουάριος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 @Αλεξανδροαν θελεις ενα μβ για καλο overclocking,μην αρκεστεις σε κανενα review...περιμενε λιγο να κυκλοφορισει και ψαξε λιγο στα φορουμ για να δεις πως παει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Φεβρουάριος 8, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Εχεις 100% δικιο για την αναμονη.Γιατι βλεπω υπαρχουν προβληματικα revisions με "κουσουρια", revisions που πανε κατευθειαν ρμα, "καλα" κορεατικα τσιπς και "κακα" ταιβανεζικα, καλα "serial numbers" και παει λεγοντας. Εν τελει ανεμενα τοσο καιρο να παρω μια πολυ καλη ΜΣΙ Νεο2 στα χερια μου που να εχει οοολες τις πορυποθεσεις και τις εχει (350 φσβ σταθερα) και ξαφνικα..ΝΦ4! Αντε παλι να πουλαμε καρτες,μητρικες ... και αμα μου κατσει μαπα serial , revision, τσιπ ? Οπως ειπες θελει 1-2 μηνες να κατασταλαξει το πραγμα, να βγαλει και η ΑΒΙΤ τα παντσερ της και να αποφασισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Φεβρουάριος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Ριξε μια ματια εδω για την dfi:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52258http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52517 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Φεβρουάριος 9, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 προσωπικα κραταω μια πισινη για τις DFI. Δειχνουν σουπερ σε ολα αλλα δεν ειναι δοκιμασμενες. Και υπαρχει και η κακη εμπειρια με τις ΝΦ2 λανπαρτυ που πεθαιναν σαν τις μυγες (3 φιλοι μου εχασαν ο καθενας τη μητρικη του ακριβως στον τριτο μηνα!) και καπου θελω να δω τι θα βγαλει και η ΑΒΙΤ που για να καθυστερει καποιο λακο εχει η φαβα. Θελω να δω μια μητρικη απροβληματιστη, σταθερη, χωρις πολλες παραξενιες και συμβατη με τις περισσοτερες μνημες. Τα πρωτα δειγματα της Λανπαρτυ4 ειναι θετικα αλλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Φεβρουάριος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Καταρχάς η MSI δεν έχει απλές pci express θύρες, οπότε την αποκλείω. Σε ένα συγκριτικό μεταξύ Gigabyte και Asus η δεύτερη αποδείχτηκε απόλυτα σταθερή σε SLI και η πρώτη έδειξε κάποια προβλήματα.Για DFI δεν ξέρω ούτε έχω επειρία μαζί τους. Αυτά από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.