JimmyFox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Έχω στα χέρια μου ένα dimmακι 512MB DDR400 της princeton. Τα τσιπάκια είναι της ίδιας. Πρώτη φορά τη συναντώ αυτή την εταιρεία αλλά μετά από κάποια έρευνα στο Internet είδα οτι συνδέεται με την Kingston?Tην έχει ακούσει κανείς συνάδελφος από το forum? Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι θα τη δοκιμάσω (και σε Intel και σε AMD) και ελπίζω οτι θα εκπλήξει ευχάριστα. Δεν περιμένω και πάρα πολλά βέβαια αλλά ένα 10% το θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Καλα που την βρικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Έχει σημασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 14:01] Καλα που την βρικες? ΗΠΑ στην Ευρώπη λίγο δύσκολο να βρεις τη συγκεκριμένη μνήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 31, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Έχουν καλή φήμη? CL3 είναι αυτή που έχω βέβαια, γενικά Low-profile μνημούλα αλλά ποτέ δε ξέρεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Περιμένουμε αποτελέσματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 1, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Λοιπόν μια χαρά η μνημούλα.... Έπιασε 233ΜΗζ χωρίς ρεύμα με 2,5-3-3-8, Μπούταρε σε μια φάση με 245 αλλά δεν έβγαζε Pi. Δεν τη δοκίμaσα περαιτέρω όμως γιατί το τροφοδοτικό ήταν ένα Macron 300W και η μητρική δε μου επιτρέπει χαμήλωμα πολλαπλασιαστή, οπότε μπορεί να φταίει είτε ο επεξεργαστής είτε το τροφοδοτικό ή ακόμα και τα timmings αφού δεν δοκιμασα καν cl3.Eλπίζω να βρω μέσα στην εβδομάδα χρόνο να την τεστάρω περισσότερο πριν αναγκαστώ να παραδώσω το PCάκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.