Paragka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2005 Μόλις απέκτησα την MSI 6600GT. Δεν έχω προλάβει να την εγκαταστήσω οπότε θα έχετε σχόλια σε διαφορετικό thread. Το ερώτημά μου είναι επειδή θέλω να πουλήσω τη παλιά μου κάρτα PIXELVIEW TI4200 64MB ποιά θα ήταν μια λογική τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 δυσκολα να σε δωσει καποιος πανω απο 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 ρε φιλε την αγοραζω !!!! ειχα και εγω την ιδια καρτα πριν πουλησω το pc μου την ειχα παρει 290 ευρω , τετοια καρτα στην θεση σου δεν θα την πουλαγα αν δεν υπηρχε σοβαρος λογος στην δικη μου περιπτωση την πουλησα αναγκαστηκα μαζι με το κουτι γιατι ετσι επρεπε η συμβουλη μου ειναι κρατα την μπας και φτιαξεις και δευτερο μηχανηματακι να εχεις να παιζεις λανακι ..... κοιτα και εδω να δεις τι παιζει με την καρτα σουhttp://graphics.tomshardware.com/gr..._charts-09.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.