sarevock Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2006 Πως βλεπετε τον παρακατω τροπο συνδεσης? Ειναι σωστος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 μια χαρα σωστότατος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Γιατι οχι pump > block ?????Χανεις πιεση ετσι που το εχεις βαλει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Καλύτερα this way για τον λόγο που λέει ο Στέλιος απο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 εγώ παντως που εχω δοκιμασει και τα 2 ουδεμία διαφορα εχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Οκτώβριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 εγώ παντως που εχω δοκιμασει και τα 2 ουδεμία διαφορα εχω δει...Δεν εχεις δει διαφορα γιατι παιζει σημαντικο ρολο και το block . Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 για την ιστορια : του 11 εχω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Οκτώβριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2006 Νόμιζα ότι σε ένα κλειστό κύκλωμα που όλα είναι εν σειρά το ρεύμα (κίνηση νερού) είναι σταθερό κατά μήκος του κυκλώματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Οκτώβριος 27, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Νόμιζα ότι σε ένα κλειστό κύκλωμα που όλα είναι εν σειρά το ρεύμα (κίνηση νερού) είναι σταθερό κατά μήκος του κυκλώματοςΛογικά, όντως έτσι πρέπει να είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock Οκτώβριος 27, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Καλύτερα this way για τον λόγο που λέει ο Στέλιος απο πάνω Μα..... στη διαδρομη αυτη το νερο ερχεται κρυο κατευθειαν απο το ψυγειο, στο δικο σου σχεδιο περναει απο τανκ μετα αντλια (δεν "παιρνει" λιγο ζεστη παραπανω?) συν του οτι κανει πιο μεγαλη διαδρομη μεχρι να φτασει στο 1ο block? Με μπερδεψες αδερφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Οκτώβριος 27, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2006 Μα..... στη διαδρομη αυτη το νερο ερχεται κρυο κατευθειαν απο το ψυγειο,στο δικο σου σχεδιο περναει απο τανκ μετα αντλια (δεν "παιρνει" λιγο ζεστη παραπανω?) συν του οτι κανει πιο μεγαλη διαδρομη μεχρι να φτασει στο 1ο block? Με μπερδεψες αδερφε... Αυτό που κάνει το ψυγείο δεν είναι να παγώνει το νερό αλλά να κάνει επαγωγή της θερμότητας που αυτό έχει λόγο της διαδρομής του απο τα μπλοκς. Η επαγωγή θα γίνει έτσι κι' αλλιώς οπότε σε θερμοκρασία δεν θα παρατηρήσεις ουσιαστική διαφορά. Απλά για τη γενικότερη λειτουργία και ζωή των μπλοκς και του κυκλώματος, για μένα καλύτερη είναι η σύνδεση που σου δείχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.