Arkan1442169160 Νοέμβριος 9, 2006 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Έχω την εντύπωση πως θα καταλήξω στην P5W Deluxe πάντως, γιατί απο όσο έχω δει, περιέχει σχεδόν τα πάντα Άν το Next generation multi-core cpus περιέχει και τους quad, τότε δέν νομίζω να χρειαστώ κάτι παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 9, 2006 Author #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Αν νομίζεις ότι θα σου είναι χρήσημα όλα αυτά που έχει το μobo που λές και έχεις τα Euro.... πάρε το .Το σίγουρο είναι ότι θα δώσεις περίπου 70 Ε παραπάνω .... αξίζει ????? Μην ξεχνάς ότι οι quad μάλλον θα υποστηρίζουν και ddr3 μνήμες............(Διορθώστε με άν κάνω λάθος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Νοέμβριος 9, 2006 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 Βασικά πιστεύω θα τα χρησιμοποιήσω όλα αυτά που παρέχει μιάς και θα είναι και μέρος αυτού που ονομάζουν Digital Home οι της Asus. Όσο για τις DDR3, ούτε οι άλλες mobo τις υποστηρίζουν(νομίζω), οπότε δέν με απασχολεί και πολύ το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 9, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2006 ok Arkan καλές αγορές.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 13, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Μιας και η κουβέντα ξέφυγε-έληξε ποστάρω ένα ακόμα cpu-z και τέλος η μητρική πάει μια χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Νοέμβριος 14, 2006 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Βασικα δεν μου αρεσουν εμφανισιακα καθολου οι Gigabyte και ειδικα η DS4.Ειχα και παλια Gigabyte σε 478 GΑ IPE8 1100 και ηταν παρα παρα πολυ καλη σε σχεση με αλλες.Ψηνομουν για Abit αλλα τελικα οσο και αν δεν μου αρεσει εξωτερικα και εμφανισιακα φαινεται οτι ειναι φοβερες οι Gigabyte απ οσα διαβαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 14, 2006 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Μιας και η κουβέντα ξέφυγε-έληξε ποστάρω ένα ακόμα cpu-z και τέλος[ATTACH]13423[/ATTACH]η μητρική πάει μια χαρα!!!Στα ποσα τρεχουν οι μνημες??? Ταση??? Timings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 14, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Βασικα δεν μου αρεσουν εμφανισιακα καθολου οι Gigabyte και ειδικα η DS4.Μπορείς να μου πείς ΤΙ ΔΕΝ σου αρέσει εμφανισιακά σε αυτήν την mobo ????Το silentpipe ????? ή μήπως τα "γεμάτα" πυκνωτάκια της ??? Απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφη και θα σου γβάλω και καμιά φώτο να την δείς ......live Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 14, 2006 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2006 Βασικα δεν μου αρεσουν εμφανισιακα καθολου οι Gigabyte και ειδικα η DS4.Μπορείς να μου πείς ΤΙ ΔΕΝ σου αρέσει εμφανισιακά σε αυτήν την mobo ????Το silentpipe ????? ή μήπως τα "γεμάτα" πυκνωτάκια της ??? Απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφη και θα σου γβάλω και καμιά φώτο να την δείς ......liveΣτα ποσα τρεχουν οι μνημες??? Ταση??? Timings?δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc1442169106 Νοέμβριος 19, 2006 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Ποια είναι η διαφορά της GIGABYTE GA-965P-S3http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.526657με την GIGABYTE GA-965P-DS4 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526654Απότι είδα η μία έχει Southbrigde το ICH8 και η άλλη το ICH8Rαλλά δεν έχω καταλάβει τι διαφέρουν στην πράξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Νοέμβριος 19, 2006 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 ICH8 Southbrigde: 4 x SATA 3Gb/s connectors.ICH8R Southbrigde: 6x SATA 3Gb/s connectors (RAID 0, 1, 0+1, 5, 10).Η μία απο τις διαφορές, για τα άλλα θα σε γελάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Νοέμβριος 19, 2006 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 παντως με το απιστευτο ο/c του cornroe μια στιβαρη μητρικη ειναι απαραιτητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
circi Νοέμβριος 19, 2006 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Μπορείς να μου πείς ΤΙ ΔΕΝ σου αρέσει εμφανισιακά σε αυτήν την mobo ????Το silentpipe ????? ή μήπως τα "γεμάτα" πυκνωτάκια της ??? Απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφη και θα σου γβάλω και καμιά φώτο να την δείς ......live δες εδώ Δεν μου αρεσει το κολλημα στο μπλε χρωμα Δεν μου αρεσουν τα μοβ- πορτοκαλι sata con. Δεν μου αρεσει το λαχανι το floppy con αν δεν κανω λαθος αντιθετα σε αυτη http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2006/0608/comp08_43.jpg μου αρεσει το μαυρο χρωμα μου αρεσει ο συνδιασμος μαυρων/μπλε ψηκτρων μου αρεσει το ιδιο χρωμα και η ταξη που υπαρχει στα sata con. ΔΕΝ μου αρεσει που δεν clockarei οπως οι GIGABYTE Για αυτο θα αγορασω την ασχημη Πραγματικα οι S3,DS4,DQ6 εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους εκτος απο τις ψηκτρες και τον αριθμο των sata που δεχονται κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 19, 2006 Author #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 ok circi ούτος ή άλλος ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ giga:104: :104: καλές αγορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc1442169106 Νοέμβριος 20, 2006 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Δεν μου αρεσει το κολλημα στο μπλε χρωμαΔεν μου αρεσουν τα μοβ- πορτοκαλι sata con. Δεν μου αρεσει το λαχανι το floppy con αν δεν κανω λαθος αντιθετα σε αυτη http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2006/0608/comp08_43.jpg μου αρεσει το μαυρο χρωμα μου αρεσει ο συνδιασμος μαυρων/μπλε ψηκτρων μου αρεσει το ιδιο χρωμα και η ταξη που υπαρχει στα sata con. ΔΕΝ μου αρεσει που δεν clockarei οπως οι GIGABYTE Για αυτο θα αγορασω την ασχημη Πραγματικα οι S3,DS4,DQ6 εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους εκτος απο τις ψηκτρες και τον αριθμο των sata που δεχονται κτλ? Πρώτη φορά ακούω (έστω διαβαζω) να αγοραζουν μητρικη για το χρωμα. Γιατί θα την βλέπεις; Μέχρι τώρα ήξερα για αυτοκίνητο, ούτε αυτό το βλέπεις βέβαια, αλλα τεσπα το βλεπουν οι αλλοι. Τι να πω... γούστα ειναι αυτα. Καλες αγορες κι απο μενα. Εγω μαλλον θα παρω την SP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 20, 2006 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Ποια είναι η διαφορά της GIGABYTE GA-965P-S3http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.526657με την GIGABYTE GA-965P-DS4 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526654Απότι είδα η μία έχει Southbrigde το ICH8 και η άλλη το ICH8Rαλλά δεν έχω καταλάβει τι διαφέρουν στην πράξη.Εκτός απο αυτό που έγραψε ο Arkan διαφορά υπάρχει ΚΑΙ στο σύστημα ψύξης (SILENTPIPE ds4) ΚΑΙ στις 2 κάρτες pci-x(ds4) ΚΑΙ firewire(ds4) ΚΑΙ στα γεμάτα πυκνωτάκια DS4 ΚΑΙ φυσικά στα 40 Ε:046: Οποια και να πάρεις να προσέξεις τις μνήμες που θα πάρεις .....Χτες έφτιαξα ένα συστηματάκι σε ένα ξάδερφό μου με ds3 +OCZ 800 και δεν bootαρε καν...Θέλει πρώτα αναβάθμιση το bios και μετά δουλεύει μια χαρά.....ΚΑΙ αυτή η μητρική είναι SUPER.....αυτά Υ.Γ sorry για το μεγάλο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Νοέμβριος 27, 2006 Author #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Δεν μου αρεσει το κολλημα στο μπλε χρωμαΔεν μου αρεσουν τα μοβ- πορτοκαλι sata con. Δεν μου αρεσει το λαχανι το floppy con αν δεν κανω λαθος αντιθετα σε αυτη http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2006/0608/comp08_43.jpg μου αρεσει το μαυρο χρωμα μου αρεσει ο συνδιασμος μαυρων/μπλε ψηκτρων μου αρεσει το ιδιο χρωμα και η ταξη που υπαρχει στα sata con. ΔΕΝ μου αρεσει που δεν clockarei οπως οι GIGABYTE Για αυτο θα αγορασω την ασχημη Πραγματικα οι S3,DS4,DQ6 εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ τους εκτος απο τις ψηκτρες και τον αριθμο των sata που δεχονται κτλ? Σου χρωστούσα φώτο.. τελικά τι πήρες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabiawrc1442169166 Δεκέμβριος 7, 2006 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 πηγα σημερα στο πλαισιο περιστεριου καιο πωλητης προθυμος χωρις να του πω τπτ μου την ανοιξε και την ειδα ειναι πολυ ομορφη με την παθητικη ψυξη!και απο τα τοσα κουλα που διαβαζω για την asus p5b το ds4 θα το χτυπησω αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Δεκέμβριος 7, 2006 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 Gigabyte RULEZZZ!! :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xsara Δεκέμβριος 7, 2006 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2006 πηγα σημερα στο πλαισιο περιστεριου καιο πωλητης προθυμος χωρις να του πω τπτ μου την ανοιξε και την ειδα ειναι πολυ ομορφη με την παθητικη ψυξη!και απο τα τοσα κουλα που διαβαζω για την asus p5b το ds4 θα το χτυπησω αυριο.Παρε την με κλειστά μάτια ΔΕΝ θα το μετανιώσεις..(την έχω τεστάρει και με OCZ 800) αλλά ΔΕΝ ..................... απόφυγέτες τις OCZ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.